Sksksksks Melike3535 gögsüm agrıyo iki gündür canım kasığımda arada adet sancısı gibi ağrı oluyo belimde ağrı oluyo baş dönmemde progestan kullanıyorum ondan oluyo diye düşünüyorum 😇
Cutemomy Sksksksks Kuzusu Durumlar nasıl kızlar. Benim baya sancım var ama koyu adet 1 defa geldi. sonrasında leke seklinde sadece pecete ye geliyor turuncu kahve akıntı. Ağrım oldugu için artacak gibi geliyor. Dk başı lavaboya gidiyorum kontrole🙄
Sksksksks Cutemomy bende aynı canım ovulasyonla takıp edım dedım ondada koyu bıle olmadı yok galiba 😔 inşallahh yerleşme kanamasıdır seninkide 🤲
Kuzusu Cutemomy Benim de ağrım çok canım dün kardeşimin düğünü vardı çok oynadım yoruldum belim falan ağrıyo korktum sabah adet olcam diye
Cutemomy Sksksksks o kopkoyu adeti görene kadar umudumuzu yitirmiycez. İnşallah hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize
Cutemomy Sksksksks ilk erken gebekikle yaptım negatifi az zaman gecti azıcık gölge gibi oldu.itibar etmiyorum ama gölgeye. https://www.hizliresim.com/s03ubvh
Cutemomy Sksksksks hiç güvenmiyorum cunku artı med diye Bi erken gebelik testiydi. Ve yarım saatte boyle oldu. Umut baglamıyorum. Agrı sancım olmasa belki düşünülebilirdi
Sksksksks Cutemomy içini ferah tut canım olmazsa diğer aya umutlanıcaz Rabbim en doğru zamanı biliyor sabırla beklicez
Prensmmmm Sksksksks bi ara doktorum yumurtlamadan 11. Günde pozitife döner demişti ama geç döllenme durumları farklı bekle bakalım
Cutemomy Sksksksks benim olmaz gibide yinede umut ediyor insan. İnşallah siz güzel haber verirsiniz🙏💐
Cutemomy Kuzusu damla damla 2 gun turuncu kahve akıntım oldu baya. Bugun kırmızıya döndü ama adet gibi de değil. Damla damla.ped kirlenmiyor. Peçeteye geliyor. Şaştım kaldım. Bari tam sökülseydi. Bi acayip bir adet geçiriyorum. Sizde durumlar nasıl?
Sksksksks Kuzusu gelen giden yok canım test yaptım ama 5 Tl olanlardan negatif bugun belim fazla agrıyo kasıklarımda iğne batması gibi ağrı bi anda giriyo 1 dk felan sürüyo çıkıyo