baharyeto123 ElifB08 yani kız hissediyorum ama ikiz erkekten sonra acaba öyle mi hissetmek istiyorum diyorum 😂 en önemlisi sağlık tabiki
Meleekk baharyeto123 bana 12+5 de küçük daha erken dedi tahmin etmedi bile devletteki doktor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️perşembe günü randevum var farklı doktora öğrenirim inşallah perşembe günü 17+5 olcam 🤷♀️🤲
Busra333 baharyeto123 ben:)) 12. Hafta söyledi ama vajinal bakayım kesin söylememi istersen dedi. Dedim yok karından söyleyin kız dedi tahminim o yönde dedi. 4. Ay kesin kız dedi ama ben zaten kesin demediği halde kız kıyafetleri almıştım 💓💓💓
srnacyln baharyeto123 biz 13. Haftada öğrenmiştik,doktorumuz çok net söylemişti☺️ Hatta göstersin diye baya uğraşmıştı doktor😂
Mom54544 baharyeto123 İnşallah Aminn cumlemizin çocuğunu korusun rabbim inşallah olur yine tedavi falan uğraşmam bı sürü maddi manevi yıprandık can suyu oldu resmen bize gelişi bebeğimin
Deletedmom27362 baharyeto123 merhaba ben 12+3 üm bugün kontrole gittik doktor yüzde yetmiş erkek diye tahminde bulundu 😊 yani eğer bebek bacaklarını açmışsa tahminde bulunabiliyor aynıyız bu Arada😊🌸
Minik0222 Deletedmom27362 bizde 12+3′üz 1.5 hafta sonraya randevumuz var ama devlet hastanesi söylüyormu bilmiyorum. Eğer söylemezse ay sonu özele giderim :)
Deletedmom_33 baharyeto123 Benim bugün 11+5 ama 12+2 çıktı. Cinsiyet için erken ama erkeğe benziyor dedi popodan bakarken bacak arasında ufak bı çıkıntı vardı bende gördüm. Tabi 5 hafta sonra çağırdı daha da netleşir 😊
baharyeto123 Kızlarr dün kontrolüm vardı doktor kız olduğunu düşünüyorum ama alışveriş için bi dahaki ayı bekle dedi haber vermek istedim size de ♥️🙈