cinardefnemoms baharyeto123 evettt ben öğrenmiştim tahminde bulunmustu Dr um kimseye söylemessen söylerim demişti tamm dedim söyledi 🤣🤣
baharyeto123 cinardefnemoms ayy heyecanlandım şimdi bide hiç merak etmiyodum yaklaştıkca zaman merak etmeye başladım 😂
Minik0222 baharyeto123 doktor henüz çok küçük göremiyorum dedi :) üstelik uzman perinatologa ikili teste gitmiştim. Geçtiğimiz hafta
baharyeto123 Mom54544 Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah ♥️ Bende ikizlerimi öğrendiğimde çok korkmuştum ama büyüdüler kardeşleri geliyo senin yavrunda doğucak büyücek kardeşi olucak belki sonra inşallah 🥰
Mom54544 baharyeto123 İnşallah Aminn cumlemizin çocuğunu korusun rabbim inşallah olur yine tedavi falan uğraşmam bı sürü maddi manevi yıprandık can suyu oldu resmen bize gelişi bebeğimin
cinardefnemoms baharyeto123 evet ya zaman yaklaştıkça insan merak ediyor sağlıklı olsunlar da 🥰 inşallah pozisyonu güzel olurda gösterir doktora kendini sağlıkla gelsin inşallah 🥰
gizemgulsun_sahin baharyeto123 benim doktorum %80 erkek demişti. Öyle de oldu :) Belli olmuyor duruş pozisyonu çok önemli. Zaten özel bölgesini açtiysa yüzde vererek sizle paylaşacaktir :)
baharyeto123 ElifB08 yani kız hissediyorum ama ikiz erkekten sonra acaba öyle mi hissetmek istiyorum diyorum 😂 en önemlisi sağlık tabiki