DenizCesur kızmış yorumlara baktm şimdi☺️ Kız bebeklerin hareketleri birazcık daha geç hissedilebiliyo. Benim arkadaşımla aramda 1 hafta var. Onun kzıı benim oğlum olucak nasipse. Ben 17. Haftada bildiğinz tekme hissettim. O 23-24. Haftada ancak kızının hareketini hissetmişti. Bi iki hafta daha sabredin☺️
21 haftalık hareket hissetme
- Düzenlendi
18den beri net hissediyorum şimdi 20+6yız dışardan karnımın oynadığı az az belli oluyor minik erkeğimin ☺️. Ama kişiden kişiye değişen bir durum arkadaşımla aramızda 8 gün var yani o daha büyük ve onunda erkek daha sadece seyirme gibi bişeyler hissediyorum emin değilim diyor 🤷🏻♀️
fatMaff38 1 ağustosa sıra aldık inşallah bakalım şu ana kadar herşeyimiz normal geldi bundan sonra da öyle olur 🙏
tomurcukannesi ☺️ Evet kız. Anasının kızı olacak desem çoktan 10. Haftada hareketlenmesi lazımdı 🙈😄 ben fazla aktif ve hareketli olduğumdan sanırım ondan da bu belirtileri bekliyorum 😊 inşallah o günü sabırsızlıkla bekliyorum . Tekme yiyen anneler grubuna dahil olmak için can atıyorum 😊🙈
Polikistikanne aynen canım demek ki kişiden kişiye değişiyor 😊 11 . Haftada hissettim diyenleri duyunca insan korkuyor tedirgin oluyo
- Düzenlendi
DenizCesur erkek 😊
DenizCesur ben şu an 35 haftalık oldum ama o dönemde bende öyle idim hatta kaç kere doktora gittim korktum . Şimdi bile çok yoğun değil sakin bir çoçuk olabilir
MgeEGezer hımm anladım öyle olur inşallah doğunca sakin olması da önemli tabi 😊
DenizCesur endiselenme cAnim 1haftaya hiss edersin
Rasev heyecanla bekliyorum canım o anı ☺️
DenizCesur senin ilk gebeliğin nasıl 14 haftalık hissetmeni bekliyo bu insanlar anlamıyorum ilk gebeler en geç 24 25 haftaya kadar hissetmiş oluyo sen kimseye bakma ilk gebelik sonuçta💕🙏🐣💕
DenizCesur hiss etdigin an guzel haberini bekliyoruz😍
9 gün sonra
Rasev çok ama çok güzel bi duygu bu yaa 🙈🙈 22+2 deyim hafif hafif bi kıpırdamalar oluyo içimde 😄😄 saf saf gülümsüyorum şükürler olsun canım 🙏
DenizCesur ya yerim seni😍haftalar ilerledikce baya bi tekmeliycek seni minnos😍