• Gebelik
  • 21 haftalık hareket hissetme

DenizCesur Doktorum bazi bebekler yavas hareket ediyor ya da siz uykudayken demisti bazılariysa daha hızli ve sert hareket ediyormus bence bizimle alakali bi durum degil
    Burcucaner canım sağlık ocağına git haftasonu giriyor araya için rahatlasin en azından streste yapmamis olursun ☺
    SaskinAnne Allaım sabır yok yA insanlar gerçekten çok değişik. Midem de bulanır belim de ağrır hamileyim sonuçta iki can bu kolay mı ? İçimde bi can daha taşıyorum sonuçta demek istiyor insan ama gene demiyoruz işte. Sabret canım hepimizin çevresinde var böyle tipler :/
      fatMaff38 öyledir heralde ya . Detaylı ultrasonu bekliyorum onu çekilince içim rahatlatacak orada herşeyi çıkıyor nasılsa
        DenizCesur kızmış yorumlara baktm şimdi☺️ Kız bebeklerin hareketleri birazcık daha geç hissedilebiliyo. Benim arkadaşımla aramda 1 hafta var. Onun kzıı benim oğlum olucak nasipse. Ben 17. Haftada bildiğinz tekme hissettim. O 23-24. Haftada ancak kızının hareketini hissetmişti. Bi iki hafta daha sabredin☺️
          18den beri net hissediyorum şimdi 20+6yız dışardan karnımın oynadığı az az belli oluyor minik erkeğimin ☺️. Ama kişiden kişiye değişen bir durum arkadaşımla aramızda 8 gün var yani o daha büyük ve onunda erkek daha sadece seyirme gibi bişeyler hissediyorum emin değilim diyor 🤷🏻‍♀️
            fatMaff38 1 ağustosa sıra aldık inşallah bakalım şu ana kadar herşeyimiz normal geldi bundan sonra da öyle olur 🙏
            tomurcukannesi ☺️ Evet kız. Anasının kızı olacak desem çoktan 10. Haftada hareketlenmesi lazımdı 🙈😄 ben fazla aktif ve hareketli olduğumdan sanırım ondan da bu belirtileri bekliyorum 😊 inşallah o günü sabırsızlıkla bekliyorum . Tekme yiyen anneler grubuna dahil olmak için can atıyorum 😊🙈
            DenizCesur ben şu an 35 haftalık oldum ama o dönemde bende öyle idim hatta kaç kere doktora gittim korktum . Şimdi bile çok yoğun değil sakin bir çoçuk olabilir
              MgeEGezer hımm anladım öyle olur inşallah doğunca sakin olması da önemli tabi 😊