Bende 18 haftaligim 17+2dem beri hissediyorum bir anda bi tekme yedim vve ara ara vuruyor hatta icimde kayiyor gibi oluyorr 2 gun iyi oynadi ama ondan sonraki gun temizlik yaptim ve birgun hic oynamadi dinlendim ve sabah beni tekmeleriyle uyandirdi suanda bile oynuyor yemek yedim cok guzel bi hiss resmen tekme atinca irkiliyorum cok guzel 😄😄😄
21 haftalık hareket hissetme
DenizCesur evet canım öyle derler ☺ oğluşum olucak nasipse 😊 kızlar nazik olur tabii Nazlı olurlar annesi tedirgin olma kimisi 24 25 te anca hissediyor normal yani 😊 inşallah bi an once meleğinin hareketlerini hissedersin canım benim 😇😇😇
ardengunes amin canım inşallah bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız sağlıkla ☺️ Teşekkür ederim içim ferahladı 😊
Bu haftalarda normal uzulmeyin. 20.haftalarda hareketleri az az kisitli oluyor. Doktorum endise etmememi soylemisti bana. 34 hafta olduk durmuyor artik:)
Arenn oy maşallah 😊 temizlik yapınca yorulmuştur bebiş içeride kendimizi kaptırıyoruz temizlik yaparken 🙈 inşallah tez zamanda hissederim bende o duyguyu ☺️
Aysenurtsr teşekkürler ☺️ İnşallah yakında hissederim maşallah siz yolu baya ilerletmişsiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Burcucaner bende 20+ 3 um hareketlerini 15. Haftadan beri hissediyorum ilk gebeliğim ama iki gündür bende de tık yok ve korkmaya başladım 😭
ardengunes oksurdum olmadı 😯
DenizCesur inşallah 🙁
Sirt ustu yatinca daha cok hissediliyor 15 haftaligim hissediyorum hafif hafif tabi ama erkekler erken hissediliyor genelde kizlar gec canlaniyor diyorlar
DenizCesur evet yoruldum oda yoruldu endise etmedim oynamiyor diye ve sabahina tekmelerle uyandim allahim isteyen herkese yasatsin cok guzel duygular ve bebeginiz ile aranizda olan en guzel his ♥️♥️
DenizCesur bende 20yim ve hiç hissetmedim bide insanlar aaaaa neden olur mu doktora git öldü mü kaldı mı karnında diyo yok aaa nası etmez sinir oluyorum ilk hamilelk bu ya insanı korkutuyorlar
DenizCesur 19+6 hala hissetmiyorum. Ultrasonda gayet hareketli
DenizCesur benimde kız 😊
SaskinAnne sorma yaa bana da diyorlar kıpırdaması lazımdı öldü mü içeride acaba ama ölse seni de zehirlerdi bilmem ne bir sürü şeyler benim çocuğum size de diyorum artık . Ama kendi içimde tedirgin oluyorum acaba doğru mu söylüyorlar diye. Pazartesiyi iple çekiyorum kontrole gitmek için
Gis evet ultrasonda benim ki de hareketli ama ben hissetmiyorum 😞
Mervezngn cinsiyet kız mı erkek mi sizin
DenizCesur insanlar cidden saçmalıyorlar dün kadınların arasında boğuldum sorudan sanki hiç doğurmadılar sanki hiç gelinleri kızları doğurmadı. Karnımı tutuyorm noldu miden mi bulandı e geçmedi mi belim ağrıyor aman niye acaba göğsüme dokunuyorum aman senin ağrın mı çok Bi görün doktora dellendim insanlardan uzak olmak en iyisi hayır tek olumlu laf yok ya