• SağlıkGebelik
  • Gebeliğin 0-3 ayında önerilen gıda takviyesi ve vitaminler

Gozdeekk banada folik asit vermişti suan 12. Haftalıgım tüm vitamin ve minarelleri barındıran kapsül hap verdi bugün içinde folik asit ve tüm vitaminler mevcut ona geçtim. İlk doktorum devit-3 vermişti sırf ya doğru düzgün içemedim. Şuanki doktorum bıraktırdı. Başka hapım yok değerlerime göre düşük olan birşeyim varsa kan ilacı yada demir ilacı başlatabilir elbet 😇

Gozdeekk merhaba regle göre 8+3 ultrasona göre 9+3 haftalığım folik asit dışında bir şey vermedi doktorum bana da ama folik asit tek yok ilacın içinde ekstra d3 b6 vitaminleri var ama temeli folat sanırım süre ilerledikçe ihtiyaca göre ekstra takviyeler veriyorlar

Gozdeekk o haftalarda sadece folik asit kullandiriyorlar. 12. Ya da 14. Haftada tam hatırlamıyorum elevit e geçtik, onun içinde de var folik asit vs

Gozdeekk 12+6yım folik asit elimdeki bitene kadar devam edicem yanında omega 3 ve mıltivitamin içeren kapsile başlattı demir ilacı başlattı aynı zamanda önlem amaçlı progestan kullanmıştım bıraktık artık sağlıkla gelsinler

Gozdeekk sadwve folik asit. Ağrı kesici dahi kullanmayın başka aşırı zorda kalmadan emi.

Gozdeekk bende hamıle kalmadan once folık asıt kullandm sımdı hamıleyım doktorum decavıt yazdı bunu kullan ddı 5+4haftalıgım

Heather sormayın benim agrı eşiğim düşüktür ilaç almadan da asla gecmez normalde geçen hafta üst solunum yolları enfeksiyonu geçirdim etkileri hala devam ediyor acilde serum vitamin falan takviy ettiler ama ilaç kullanamadığım İçin zorlanıyorum

Gozdeekk vitamin olarakta decavit kapsül ve monovit damla ve demir kan ilacı alıyorum