Bana doktorum sadece folik asit takviye verdi sizlerde farklı takviye alanlar var mı acaba? Sağlıklı mutlu günler diliyorum🌸
Gebeliğin 0-3 ayında önerilen gıda takviyesi ve vitaminler
Gozdeekk banada folik asit vermişti suan 12. Haftalıgım tüm vitamin ve minarelleri barındıran kapsül hap verdi bugün içinde folik asit ve tüm vitaminler mevcut ona geçtim. İlk doktorum devit-3 vermişti sırf ya doğru düzgün içemedim. Şuanki doktorum bıraktırdı. Başka hapım yok değerlerime göre düşük olan birşeyim varsa kan ilacı yada demir ilacı başlatabilir elbet 😇
Gozdeekk merhaba regle göre 8+3 ultrasona göre 9+3 haftalığım folik asit dışında bir şey vermedi doktorum bana da ama folik asit tek yok ilacın içinde ekstra d3 b6 vitaminleri var ama temeli folat sanırım süre ilerledikçe ihtiyaca göre ekstra takviyeler veriyorlar
Civcivim000 teşekkür ederim 🌸
Gozdeekk 12+6yım folik asit elimdeki bitene kadar devam edicem yanında omega 3 ve mıltivitamin içeren kapsile başlattı demir ilacı başlattı aynı zamanda önlem amaçlı progestan kullanmıştım bıraktık artık sağlıkla gelsinler
Gozdeekk bende hamıle kalmadan once folık asıt kullandm sımdı hamıleyım doktorum decavıt yazdı bunu kullan ddı 5+4haftalıgım
Gozdeekk Ben sade Decavit kullanıyorum bana ekstra bişey vermediler
SusamTanecigi teşekkür ederim. Umarım 🙏 sağlıklı mutlu anneler ve bebekleri olalım🌸