Ece003 en az 2 litre içiyorum hayatımda hiç böyle bir sorun yaşamadığım İçin cok etkileniyorum açıkçası. İlginiz için teşekkür ederim🌸

[silindi] ben onla tuvalete çıkabildim reçetesizde alınabiliyor sanırım bir kapaktan fazla içmeyin gaz yapıyor sonrasında ama tuvalete rahat çıkartıyor

Gozdeekk rica ederim hamilelikte oluyormuş yeniden yapılanıyor vücut çünkü zamanla düzeliyor herşey

Ece003 çocuklarda da kullanıyor o ilaç kabızlık icin evet. Doktorunuz mu önerdi size

Gozdeekk ayyy çok pardon ya bana bugün bişey oldu sabahta bi postu yanlış okumuşum erken yazmış bayan ben erkek diye okuyup cinsiyetle alakası yok gibi bir yorum yapmıştım şuanda aynı şey oldu sanırım göz doktoruna gitmem lazım 😂😂😂 arkadaşların önerdiği şurup güzel bi ara bende de oldu bende kullandım bi sefer baya fayda etmişti

Gozdeekk Bende 1 haftadır kabızlık sorunu yaşıyorum doktorum dulcolax kapsül verdi günde 3 kez içebilirsiniz dedi gercekten inanılmaz faydasını gördüm

Gozdeekk evet bebeklere genç yaşlı herkese veriliyor doktorumun tavsiyesi ile aldım doğurana kadar kabızlık için kullanabilirsin dedi

teletabi bende öyle anladım 0-3 ay diyince çocuk anlaşılıyor 🤭😁