Esraazengin kalp atisini duymadan nasil 1 ay sonra gel der.baska doktora da gorunun ve kalp atisini sorun.benimkisi 5 haftada duyulmustu bazilarin 8 hafta da duyuluyor bazilar altan muayeneyle duyuyor ihmal etmeyin

Nidaaa28

Nidaaa28 valla gördümü görmedimi bilmiyorumkı bana ne gördüm dedi nede görmedim dedi yenı doğum yapmıs kuzenım var ultrasonu ona gosterdım kesenın ıcınde boyle beyaz bulut gıbı bısey var ona bebek olabılır dedı ama doktor ne göründü dedi nede görünmedi dedi eve gelınce aklıma geldı ce kafama takıldı

Esraazengin 1 ay sonra gel demis 6 haftalik dediniz erken degil normali 6.haftada duyulur nadiren 8.haftalari bulur bazen diyorum benim 5.haftamda duyulmustu kese gorundukten 10′gun sonra gel demisti doktor kalp atisini duyup tahlillerin herseyin normalse doktor aydan aya gel der

Esraazengin baska doktora da gidin devlet yada ozel doktorlar bazen gecistiriyo sorunda gittiginizde bazi doktorlar sormadan aciklamiyolar bisey

Esraazengin görmustur o zaman canım. Bı ay beklemeden git sen haftaya falan kalp atısı ıcın.

Esraazengin bunun devlet özel diye değil de hekimle alakası var bence canım benim. Ben özele gidiyorum kendime uygun bir hekim bulamadığım İçin evimin en yakınındaki özel hastaneye gittim hic memnun kalmadım hekim "“5 haftalık hamilesin bir ay sonra gel yaşayıp yaşamadığını söyleyeyim”" dedi ve yanımdan uzaklaştı sok oldum iki hafta sonra tekrar gittim bebeğimin kalp atışını duydum cok şükür