Baloncuk41 Bence dalga geçmişler seninle bakalım inanıcakmı diye herkes annesini ister dogumunda yaninda. Hiçte duymadım kayınvalidem baya bilir böle kulaktan dolma seyleri hic söylemedi 🤣
Ervan Engzlevlt offf batıl inanç ya ne cahil insanlar var Allah’ım hurafe ya. Annenin gelmesini isdemiyorlar bnce. Onların doğumunda anneleri gmemismi. Ve bu açılma olayı Allah’ım elinde. Ve annen gelince melekler neden kaçsın melekler heryerde kaçmaz merak etmesinler. Sen dua et zikir çek. M O delilere bakma sinir oldum onlara
VeraVrea Engzlevlt 2021 yılında muhabbete bak Onlara saçmalamayın demek yerine forumda konu açmayı mı seçtiniz 😃
Aysobaciniz Engzlevlt tövbe estagfurullah daha neler göreceğizz 🤦🏻♀️ Anne olmayacaksa kim olacak insanın yanında anneden başka insan kime naz yapabilir kii
buiyimi Engzlevlt ilk defa duydum bu anne meselesini. Sadece burdan sancinin olduğunu kimseye söyleme diye duymuştum geri gidermiş sancı. Burdan biri yazmıştı.
aycanerbas Engzlevlt saçmalıktan başka birşeu değil bence herkesin annesi geliyor tabikide başka kim gelecek en büyük destekçimiz onlar bizim
VSeherA Engzlevlt sakın öyle düşünme, iki ablamın doğumuna da annem girdi ve hep yanlarındaydı çok şükür kolay geçti 🙏
Betl Engzlevlt Ben ilk doğum annemle gittim tek kötü yanı su oldu ben ağrı acı çekiyorum annem güzel bir olayda olsa beni öyle görmek üzdü çok onu
Nlfrylmz Engzlevlt ayy Allah’ım biri der annesi gelmesin diğeri der babası gelmesin ne çektik şu elalemden 🤦🏼♀️
Minnosun Engzlevlt inanma canım böyle şeylere herkesin annesi geliyor tabikide aynı şehirde olmanızda çok güzel
Halimeege Engzlevlt bence onlar kendilerine yer yapmışlar öyle saçmalık mi olur ben sancım tuttuğunda ilk anneme haber verdim sabaha kadar hiç uyumadan Kur’an okuyup dua etmiş benim için ne saçma ya felçli olduğu için ngelemedi orasi ayrı sağlıklı olsaydı annemi isterdim 🙁
Ceren26 Engzlevlt eskiler kız annesi dayanamaz üzülmesin diye sonradan haber verirlermiş doğumu canım ama öyle melekler falan alakası yok sen nasıl istiyorsan öyle yap o gün senin en özel günün yanında annenin olmasını istiyorsun doğal olarak kimseyi karıştırma bence çok saçma söyledikleri şeyler içimi rahat tut 🙂
haydibakalim Engzlevlt bunlar seni saf görüyor heralde kandırmaya mı çalışıyor dünyada elti ve görümceden daha işe yarayamayan bi şey yok Gül geç dediklerine anneni yanından ayırma araya da mesafe koy salak yerine koyuyorlar insanı resmen hiç duyulmamış şey söyledikleri
Gullusahh Bende duydum böyle birşey benim annem kız kardeşlerim var ama annemi doğumdan sonra gelsin diyorlar o zaman ağrın olmuyormuş hiç gelmemek değil ama doğum anında anne hastanede olmamasıymıs tabi ben anneme gel dedim saçmalama 😂
minnakveannesii Engzlevlt duyduğunda insana saçma geliyor ama bizim yöremizde de öyle derler fakat sebep olarak melekler yok bizde :) anne ile evlat arasında ki bağdan ötürü doğumun zorlaştığını açılmanın geç olduğunu söylerler .
merve-shnbs Engzlevlt Ne saçma inanışlar bunlar ya ne alaka ? Mantıklı bir açıklaması bile yoktur eminim bence görümceniz ve eltiniz sizin kötülüğünüzü istemiş insan annesi varken ki gücü başka neyde bulabilir saçmalık