Sancı , kasılma vb durumlar varmı ? Artık her an beklemedeyizz🤷♀️🤦🏻♀️
👶🏻🤰🏻3️⃣8️⃣ haftalık hamişler son durumlar neler? ? ?
Selmapiskin hafiften basladi kasilmalar ama acilmam filan yokmus
Yldrmygmr aynı benimde yok açılma ne yapmam gerekiyor acaba ??
Selmapiskin zamani gelince gelcek herseyi yapiormm ama olmaynca olmuo cok dusunmemek gerekiyo galiba
Selmapiskin bnmde dün kontrolüm vardı 1cm açıklık vardı.şuan öle çok acayip bir ağrım yok ama nişanım geldi biraz önce pek anlamam ama oydu sanırım
Selmapiskin ay bende daha hiç bi şey yok 😳 Oğlum yerini çok sevdi 😅
38+2 Bakuden selamlar annislere.dr 35 haftadan cocugun başi aşagida dedi de hâla beklemedeyim.sicak beni òldùrdù .2 yaşinda oglum da hep dikkat ister.klima olsaydi belki halsizliyim giderdi .gelecek yil aliriz inş
Doktorum sabah akşam adaçayı içmemi, hurma yememi ve 1
Saat yürüyüş yapmamı söyledi, belki size de faydası olur, haftaya 39+1 de de çatı muayenesi yapacak
Saat yürüyüş yapmamı söyledi, belki size de faydası olur, haftaya 39+1 de de çatı muayenesi yapacak
Yldrmygmr düşünmemek elde değil. İnsan neler yaşayacağını merak ediyor
Htcncl benim oğluş da sevdi galiba. Belirti her akşam olmaya başladı bende. Ama sonra geçiyo
Hokume allah bağışlasın. Klima olmasa mahvolurdumm. Antalya gibi sıcak bi yerde yaşıyorum. Son günler gerçekten zor.
Htcncl benim doktorum hurma yiyeyim mi diye sorunca direk hayır dedi. Galiba şeker oranı yüksek olduğundan. Bu gittiğimde bende soracm neler yapmam gerektiğini. Bana sadece yüz ve yürü dedi 😏
Htcncl çatı muayenesi de yaptı 37 de. Normale uygun ama daha bebek inmemiş dedi.
Selmapiskin benim gebelik şekerim var, hurmayı dikkatli ye dedi, ölç şekerin yükselirse yeme dedi
Selmapiskin benimki niye geç yapıyor anlayamadım ki
Htcncl her doktor farklı bi yol izliyor demekki