Ezgiii11 seher1701 Bebegim4 Bugun taksideydim eve geldim ani hareket yaptım dikişlerin agrodı merdiven cıktım indim var ya perişan oldum artık bebek buyudukce harektlerim azalıyo sanki inşallah birşey olmaz
Ezgiii11 Lalin2580 bugun dikişlerimi ageutım ya takisiden inerken of. Sabahtan beri batma var anlamadım
Bebegim4 Ezgiii11 enfeksiyon olunca oluyomuş ondan olmasın daha önce varmıydı bende enfeksiyondan batıyo galiba ama her zaman değil
Lalin2580 Ezgiii11 bende de birkaç gündür var canım aynısı aşağıya doğru baskı hissediyorum sürekli yatıyorum biraz azaldı sanki sen de yat kalkmamaya çalış inşallah bu zorlu süreçleri atlatırız biran önce🙏
Ezgiii11 Bebegim4 Ben fitil kullanıyorum idrar enfeksyonu az var bol su içiyorum ogun ev tasıdım ya malum su içmedim düzenim bozulunca nüksetmiş antibiyotik bitti
Bebegim4 Ezgiii11 inşallah Allah’ın izni ile şimdiden sonra hiç kalkma sürekli yat artık baskı yapıyo kilo aldığı büyüdüğü için aşağıya işte
Bebegim4 Ezgiii11 bende fitil kullanıyorum bakalım 3 tane verdi yarın son bide toz antibiyotik onuda yerın gece içicem ciğer geliştirici şekerimi yükseltti daha yükseltmesin diye şekerli toz çünkü
Ezgiii11 Bebegim4 evet buyumus 390 gram olmus dedi valla ama yarinde gidersem daha kalkmam dinlenşrşm
Bebegim4 Ezgiii11 vallahi normal antibiyotik vermedi fitil verdi 3 lü toz verdi değer de 6 çıktı benim üreme olup olunmadığına bakılmadı hafta içi yaptırayım diyorum onu da ben
Bebegim4 Ezgiii11 çok şükür prensese maşallah 💕 hiç canımı sıkma bende ani hareket ettiğim çok oldu birden oturup kalktığım unutup
Ezgiii11 Lalin2580 bende idrar enfeksyonu vardı hala varmı bilmiyorum bol su içip cıktıgımda kayboluyor
Ezgiii11 Bebegim4 Batma oldu mu hiç sende ? Bende ani hareketden batma oldu Boyle alt karnım buyuyor sitemi rahim anlamadım kasık agrısı gibi gerilme vs oluyor
Ezgiii11 Bebegim4 Kasılma önleyici bir ilaç var ıs adela mı ne anlamadım birde hapsurdum ay sancı tutu ya ne oluyor