seher1701 Bebeklerin herşeyi çok iyi iğne falan demedi daha küçük olduğu için haftaya bugün tekrar gideceğim 24+1 olacağım belki o zman vurur
seher1701 AEmine okudum şuanda inşAllah benimde öyle olur ama düşünmeden edemiyorum sakin kalamıyorum çok stres yaptım hastaneye gitmeden önce hiç birşeyim yoktu bir hastaneye gittim geldim heryerim ağrımaya başladı resmen
AEmine seher1701 stres çok çok etkiliyor canım zor durumdasın ama iyi şeyler düşünmeye çalış mucizene güven o.senden güç alıyor
Bebegim4 seher1701 idrar verseydin keşke bi enfeksiyon varsa öyle olurmuş ya öyle duymuştum bak bende de enfeksiyon kaşıntı var 🤦♀️
seher1701 Bebegim4 bende kaşıntı falan yok ki eğer devam ederse geceye doğru acile gideceğim yatış versinler orada yatayım. Ama inşAllah geçer ya
Fater Bebegim4 Tamam kuzum bana hastanede verdiler nidilat ama doktor reçete yazmamış salı günü gitcem istesem yazar mı acaba iyi gelmişti bana ?
Bebegim4 Fater kuzum onlar tansiyon ve kalp ilacı olduğu için reçeteye yazmıyorlar en azından bana hiç bi doktor yapmıyo ne sağlık ocağı ne başka doktor geçmiyormuş bana maalesef parayla alıyorum bi paket 5 gün gidiyo 35 lira bide 🤦♀️ Ama sen şansını dene inşallah yazan doktor bulursun
Bebegim4 Fater yok canım olur mu kuzum öyle şey doktor verdi 4 tane iç dedi 4 saat arayla sana kaç tane iç dedi
Fater Bebegim4 Hiç iç falan demedi kuzum bana ben aldım yanıma sadece kaldığı için Salı günü soracağım bunu iç dermi bir soracagim hastanede verdi ama evde kendi ilaçlarına devam dedi Adı nidicard mis
Bebegim4 Fater hepsi aynı içeriği kuzu markası farklı sadece sor sor onu kesinlikle bak çok iyi ilaç içtiğimde sancımı alıyo az da olsa, kafama göre sakın kullanma sorup kullan kaç tane kaç saat arası falan şifa olsun oğluşa inşallah 💙
Bebegim4 seher1701 panik yapıyosun panikten oldu hemen dua oku içinden paniğin geçsin miğdene vuruyo dur ben şimdi sana okucam niyetine
Bebegim4 seher1701 iyi oldun mu biraz daha rabbim kabul etsin inşallah okudum rabbim sıkıntılarını gidersin güzel arkadaşım ferahlık nasip etsin inşallah besmele Çek dua oku hemen panik geliyo ondan oluyo geçecek bende de oluyo korktuğun üzüldüğüm zaman ama geçiyo Allah’ın izniyle🤍
Ezgiii11 seher1701 Bebegim4 Bugun taksideydim eve geldim ani hareket yaptım dikişlerin agrodı merdiven cıktım indim var ya perişan oldum artık bebek buyudukce harektlerim azalıyo sanki inşallah birşey olmaz