mucizees Bebegim4 ya Rabbim yaşamasına müsade ettiği sürece niye yaşamasın siz çok evham yapıyosunuz :) benim arkadaşımın ikizleri oldu biri 24 haftalık biri 25 haftalık doğdu çok şükür ikiside yaşıyo küvez süreçleride bitti evlerindeler olumlu düşünün :)
Bebegim4 mucizees ama görünce insan düşünemiyor ki bak şimdide 7 aylık doğmuş kaybetmiş onu gördüm moral 0 😢
Bebegim4 seher1701 orası öyle tabi ama insan korkuyo, sanki korkunun olacağın önüne geçecekmiş gibi rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah 🙏🏻
Bebegim4 Beyza58 kuzum en son gittiğimde ölçmedi yakın zaman diye en son gittiğimde doktor haftasıyla uyumlu demişti çok şükür şuan haftamız 26+5 olcak inşallah 12 den sonra sma daha çok küçük hafta ya
Beyza58 Bebegim4 İyi çok şükür korkma o zaman sen yine gittiğinde sor kilosunu ve gelişimini.aramızda tam 1 hafta var bende 25+5 olucam 12 den sonra daha öncede yazışmıştık rahim kısalığından dolayı 😊
Bebegim4 Beyza58 bakalım 2 haftamız var gitmemize nerdeyse 28 oluyorum o zaman Allah’ın izni ile ciğer geliştirici vurulacak inşallah,sana vuruldu mu dedi mi bi şey inşallah 1 kilo olmuştur 🙈
Beyza58 Bebegim4 Beni her hafta çağırdı kontrole.hiç bahsetmedi ciğer geliştirici iğneden falan ama ben haftaya gittiğimde sorucam bakalım bi
Bebegim4 Beyza58 her hafta ne güzelmiş ya bana ayda bir gel diyo bende dayanamıyorum 15 günde bir gidiyorum aşağı yukarı niye gelsin diyo gelmene gerek yok