seher1701 Bebegim4 evet vajinal kullanıyorum oda olabilir ama rahimde batma hissi hangi pozisyonda yatarsam yatayım geçmiyor
seher1701 Bebegim4 olabilir canım haklısın biran önce yarın olsada bi doktora gitsem artık içim bi rahatlasa inşAllah
Bebegim4 seher1701 benim daha 2 haftaya yakın sürem var randevuya ciğer geliştirici vurulacak inşallah ama korkudan ölüyorum desem yeridir o zamana kadar bi şey olursa Allah korusun her ağrıdan sızıdan korkar oldun
seher1701 Bebegim4 bende 24. Haftada olmak isteyeceğim ikiz olduğu için bklm yarın soracağım ne diyecek inşAllah birşey olmazda hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı inşAllah
Bebegim4 seher1701 28 den önce denildiğine göre önlem olmuyomuş ama keşke vursalardı hepimizi de yaa kafamız rahat olurdu az da olsa 🥺
seher1701 Bebegim4 Zeyneb’e de 28 den önce vurulmuştu yanlış hatırlamıyorsam ama yinede bi soralım bakalım ne diyecek doktor
seher1701 Ben rahim boyum hangi aşamada dikiş nasıl onu öğrenmek istiyorum 2 hafta oldu gideli ne diyecek acaba kabızlık için ilaç soracağım bu batma hissi neyden oluyor onları soracağım soracağım çok şey var 😂
Bebegim4 seher1701 bana da ilk defa baktı alttan Serkajdan sonra normal bakar sana bence benim leke olmuştu belki ondan alttan baktı
seher1701 Bebegim4 daha önce baktığıyla yani alttan baktığıyla üstten baktığı aynı mı çıktı uzunluk olarak
Bebegim4 seher1701 bana Serkajdan sonra ilk 2 hafta uzunluğa baktı sorma gittiğimde önemsiz dedi bakmadı bu gittiğimde de sordum lütfen söyleyin merak ediyorum dedim zaten vajinal bakıyodu o ara söyledi bilmiyorum kuzu yani ölçüm aynı mı diye değişiyordur ilaki bence ama bi önemi yok diyo sorunca
Bebegim4 seher1701 yanlız biz 28 bekliyoruz ama bi arkadaşın bebeği 31 haftalıkmış erken doğum riski varmış bebek doğsada yaşamaz demiş doktoru ona öyle okudum beynim yandı iyice korkar oldum ya of
seher1701 Bebegim4 niye yaşamaz demiş Banada doktorum yaşam sınırı 28 i bi görelim sonradan ne kadar dururlarsa o kadar iyi demişti
mucizees Bebegim4 ya Rabbim yaşamasına müsade ettiği sürece niye yaşamasın siz çok evham yapıyosunuz :) benim arkadaşımın ikizleri oldu biri 24 haftalık biri 25 haftalık doğdu çok şükür ikiside yaşıyo küvez süreçleride bitti evlerindeler olumlu düşünün :)