Zynpksmrekz elfcaglar1 öyle vallahi temizliğimi yapamıyorum diye pazar günü ağda yaptırdım o kadar eziyet çektim derim filan yandı hani ağda geç çıkarır bir de diye ama 1 hafta oldu çıkmaya başladı boşuna o kadar acı çektim şiödi nasıl yapıcam bilmiyorum 😀😀😀
elfcaglar1 Zynpksmrekz valla ben anneme jiletle aldırmıştım hastanede bundan sonra da o şekilde devam ederim heralde 😂
elfcaglar1 Zynpksmrekz Venüs var ya jilet kadınlar için o çok rahat oluyo kuru da alınıyo ben onu kullanıyorum onu kullanırım hiç ayda stresine giremem
Makbule01 Zynpksmrekz bende geçen hafta eldivenle temizledim kendimi ayna karşısında çok zormuş ya bir an önce gelse Ömer’in şuan 30 haftadayim
elfcaglar1 Zynpksmrekz yaaa bende Hindistan cevizi yağı bio oil yap bide tabiki mahrum diye bi marka var onun doğal çatlak kremini sürüyodum haftaya tekrar başlıcam doktora sorup
Zynpksmrekz elfcaglar1 bu kadar şey sürüyoruz ama yine kaçamıcaz gibi benim kalçam baldırlarım çok büyüdü çatladı onları önleyemedim ne yazık ki 🤦🏼♀️😌
Zynpksmrekz elfcaglar1 ben de farmasinin tüy dökücü kremini kullanıcam bilindik markalar geöen sene kanama yaptı bende bu yapmadı.
elfcaglar1 Zynpksmrekz ben var ya resmen yıkanıyordum yağlarla yani kol göt göbek ne varsa ama zararlı mıdır diye düşündüm bıraktım göbekle çok oynamak falan 😂
Zynpksmrekz elfcaglar1 kadın evlere gidiyor zaten eşi dikkat da çalışmasını istemiyor oda evlere gidiyor sorun olmadı şükür.