elfcaglar1 Zynpksmrekz ayyy çok iyi benimde Özgür özyüncü yaptı karısı İrem özyüncüyle takipteydim bi de ona gidem dedim rutin muayenede açıklık gördü
Zynpksmrekz elfcaglar1 biz eşimle gezmeyi severiz nasıl bu kadar evde kaldık biz de şaşırıyoruz arkadaşlarım dalga geçiyo sürekli senin sıpalar seni eve bağladı diye 😀😀😀
Zynpksmrekz elfcaglar1 geçen sene oğlumu kaybettim rabbim bu sene bir kız bir erkek verdi 🙏🏻 Her saniyesine her dakikasına şükrediyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bebegim4 Zynpksmrekz ya maşallah şükür olsun sağ sağlin al yavrularını kucağına cümlemiz inşallah böylece kurtulmuş oldunuz siz bir daha yapmayın ne güzel 2 tane 😂🥰 elfcaglar1
dthealthy Zynpksmrekz oyy maşallah Allahım esirgesin gerçekten o acıyı da Allah kimseye yaşatmasın onlar cennette şefaatçimiz olacak Allahın izniyle 🙏kaç ay beklediniz peki 2.gebelik için yada bekledinizmi
Zynpksmrekz elfcaglar1 ben ilkinde cuma günü detaylıya gittim açıklık yoktu pazartesi kontrole gittim o zaman görüldü anlamdım 2 günde nasıl açıldı 🤷♀️
elfcaglar1 Zynpksmrekz ay o kadar aynıyız k ben bu muayeneden önce tatile gidecektim 😂😂😂😂 hayallere bak
Zynpksmrekz elfcaglar1 amin inşallah çok zor gerçekten rabbim düşmanımın bile başına vermesin kimseye yaşatmasın🙏🏻 Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun kimseye aratmasın🙏🏻
Zynpksmrekz elfcaglar1 hayaller hayatlar bende 28 den sonra çıkarım diye düşünüyordum en azından alışverişlerini yapardım diyordum ama doktor 32 dedi hayallerim ertelendi 😀😀😀
Bebegim4 elfcaglar1 gerçekten öyle insan o umuda tutunuyo biz daha küçüğüz teyzesi 23 haflığız duam hepimizin miniğine inşallah 🙏🏻