elfcaglar1 Zynpksmrekz bende işe gidiyo arabaya biniyo sonra öğle yemeğini arkadaşlarıyla yiyo falan diye boğasım geliyo 😂
Zynpksmrekz elfcaglar1 geçen arabanın klimasını yaptırdık dedim oh ne güzel ben evde yanayım sen serin serin bin dedim ben kim bilir ne zaman binicim dedim akşamına aldı bindirdi beni öteki mahalleye gittik geldik 😀😀😀😀😀
Zynpksmrekz elfcaglar1 bence de ne kadar yanın da onu görüyorsun zor zaman da destekliyor mu o var. Bana hep demiştir yeter ki sen ol çocuğumuz olmasa da olur. Bu bana hep moral olmuştur 😞Allah bin kere razı olsun ondan 🥰
elfcaglar1 Zynpksmrekz evet kesinlikle öyle benim eşimde önce sen iyi ol diyo gerçekten öyle sma biz iyi olmazsak hiç bi ley olmaz
Zynpksmrekz elfcaglar1 biz hep uzaktan sevdik bir birimizi 2 yıl aynı şehirde sevgiliydik sonra benşm okul bitti geri döndüm 3 yıl da uzakta. Yürüt eve çalıştık ondan kıymetliyiz zor gelmedik bu günlere diyoruz hep 😀😀😀
Zynpksmrekz elfcaglar1 olmaz içim de kalır 2 sene öyle bindik yaptırmışız bende tadına varmam lazım 😀
elfcaglar1 Zynpksmrekz ben yiyordum valla da on gündür yemedim ama bugün rüyamda pide gördüm mecbur yenecek 🤣🤣🤣🤣
Zynpksmrekz elfcaglar1 ama sıcaklarda ne iyi geldi evde yanıyorsun ya bilmiyorum sizin ora nasıl ama burada 1 hafta 41-42 gördük 🤦🏼♀️
Zynpksmrekz elfcaglar1 aynen öyle aşermişsin ye 😀 ben yiyemiyorum midem almıyor ya canım da istemiyor 😅