Ezgiii11 elfcaglar1 Valla elif ben artık herşeyden korkuyorum ama kendimi gülmeye verdim gülüncede kacıuo sanki 🤣 Allah’ım tutMuyorım
Ezgiii11 Bebegim4 Kuzum ben birkez aldırtmıstım dahad aldırtmadım doktor cok akıntım olursa alalım dedi daha yenı amhliyat oldum ya dikişlere zarr gelmesin diye
Zynpksmrekz Ezgiii11 ben salı günü aldırdım canım kulak çubuğu gibi bişey var onu sokuyor içine acımıyor. Enfeksiyon için
Zynpksmrekz Ezgiii11 idrar sürekli geliyor bazen tek damla ama o tek damla bile sanki patlıcakmışsın gibi hissettiriyor 😀😀😀
Zynpksmrekz Kızlar benim leke yeşile döndü bu ne demek ben fena üşütmüşüm ondan bu kadar sancı ağrı 😀😀😀
Bebegim4 Zynpksmrekz bildiğim kadarı İle idrar yolu enfeksiyonu kuzum sancı da şiddetli oluyomuş galiba test ver dicem ama kalkıp gitmek var işin ucunda 😏
Bebegim4 Ezgiii11 bol su iç 5 l falan iç iç çamaşırını annen ütülesin hep rahim ağzı yarasından da kaynaklı akıntılar çoğu zaman
Zynpksmrekz Bebegim4 yeni yaptırdım canım ben 1 hafta oldu temiz çıktı o gün camın önünde yattım baya esmişti üşüttüm sanırım orada 😀