3MelekAnnesi3 Masal53 ben varım abartısız en ufak bagırma olmadan catala cıktım 5 saat suni sancı verdiler sadece dua ettim devlette yaptın herkes gelip masallah sana az kaldı söyle böyle diye basımı sevdiler onlar benden ben onlardan cok memnun kaldım sadece ıkınma sırası ister istemez itirmek için ııııg ıggg sesi yapıyoruz onun dısında hep dualar okudum yeri geldi sessiz yeri geldi sesli ayetül kürsü felan okudum 🤲🥰
Masal53 svdmm16 evet onu okudum hiç acı hissedilmiyomuş o şekilde nasış doğuruluyo gerçekten çokkk merak ediyorum
svdmm16 Masal53 mükemmel doğuruluyo valla dokunmaları hissediyorsun ama ağrıyı sancıyı değil doktor ıkın diyor derin nefes alıp tüm gücünle ittiriyorsun 🥰
Masal53 Ysmmmnn evet geçmiyo bende biliyorum ama insan panik yapıyo yada korkuyo bağırıyo bunun ağrıyla bi alakası yok
Birtanemm Masal53 keşke susabilsek 😂ama şimdi düşününce neden okadar bağırdım söylendim diyorum kendi kendime 😂bu sefer sesiz olmaya çalışıcam
Masal53 Birtanemm yani bağırmak anlamsız tabi bağırınca geçmiyo tabi ama insan panikliyo korkuyo işte
Yavrucuk07 Masal53 hiç sesim çıkmıyordu, ta ki ebe karnıma basıncaya kadar,hemde 3 kere falan bastı galiba,ölüyorum sandım, Bi bağırmışım koridorda ikiz kardeşim ile eşim duymuş 😀😀hala unutmuyorlar, bu sefer bagirmamaya calisacam ☺
Masal53 Yavrucuk07 o bastırmak gerçekten kötü benim ebe öyle abandı ki kadını ittim resmen karnımın üstünden sonra bi ebe vardı o geldi güzelce anlattı durumu sakinleştirdi beni sonra tamam dedim öyle bastırdı gerçekten canım çıkacak zannettim ebe bastırdıkça ııııı diye ıkındım 😛😛😛
Olich Masal53 bende çok merak ediyorum 🙈 2 normal doğum yaptım 8cmden sonra bas bas bağırdım hiç de sıkmadım kendimi. Nefes teknikleri yardımcı oldu özellikle ıkınmada. Fakat ben sessiz doğum yapamam yapamadım yani 😂😂
Masal53 Olich bende 7 8 dediklerinde sancı baya arttı bide ebe alttan didikleyince bağırdım hem sancı hem didiklemek mafetti.
[silindi] Masal53 Öyle sesi çıkmayan bi kaç tanıdığım var biride annem hiç ses çıkarmamış sadece sessizce ağlamış bağırmamış hiç 😞 ben ise hastaneyi yıktım sancı çekerken ebe geldi artık bağırma diğer hastaları korkutuyosun demişti sonra nefes alıp vermeye başladım doğum sırasında bebeğin geliş zamanı ve ebenin bastırmasında çok kez bağırdım artık nefesim kesilmişti hava takmışlardı şimdi 2. Doğumuma 30 gün kaldı bakalım nasıl olucak bu sefer bağırmıcam diyorum ama insanın elinde olmuyor ki 😕
Masal53 [silindi] 😄😄 bende aynı ebeler geldi bağırmak yok bağırınca bişey olmaz sadece ıkın dedi ben ıkınıyorum ama ebe yüzünü kızartma gerçek ıkın dedi ben ıkınmayı beceremediğim için de ebe karnıma abandıı 😠😠
210696 Hastane inledi resmen bende😂 doğum sırasında ıkın diyolar bağırıyorum ahshdh ama eltim maşallah 2 doğumunu da sessiz sedasız yaptı gidip 1 saat içinde doğuruyodu resmen🧿
gullcannn Masal53 Ben. Yani ıkındım doktorumu dinledim. Tabiki ağrı cektim ama bağırmak sadece yorar mecalim yoktu bağırmaya da zaten. Epidruralde almıştim öncesi ama doğum anı bebek alttan ittirince onun acısını haliyle hissediyorsun. Önceki kasılmalara etkili oluyor o. Birtek bebek çıktığı an biraz ayyy diye bir ses çıkarmıştım.
Busra333 gullcannn peki epidural baya sancıyı aldı mı merak ediyorum bende doktorumla konuşacağım sağlıkla ilgili bişey olmadığı sürece kesinlikle epidural istiyorum diye kaç cm açılma sonrası vurdular