Burcunuz Masal53 hastaneyi birbirine katmusm o gece bir tek doğum hanede ben vardım çığlıklarım herkesi korktmus 😂🤭
polyanne Masal53 bütün gece eşek gibi bağırdım hele ebe karnımdan bastırınca son nefesimi verdim sandım 😂
Masal53 Esraali bende doğum odasında ebeler yanımda yokken panikten çığlık attım bide ebe karnıma bastırınca 😄😄
Masal53 Burcunuz 😄😄 püüüf hele beni bilsennn babam sesimi dışarda duymuş üzüntüden duvarları yumruklamış
Masal53 polyanne benim ebe kollarını bastırdı yetmedi gövdesini de yettirdi ayuu hiç unutmuyorum o ebeyi
Burcunuz Masal53 benimde eşim ağlayarak annemi aramış ben Sivas annem İstanbul’da olduğu için yoldayken annem çok korkmuş bişey oldu diye 😂🤭
2-prensesannesiii Masal53 Hiç bagirmadim sesim çıkmadı . Kendimi sıktım hep bagirmadim. Hatta kayınvalidem bile kızım sıkma kendini bağır dedi ama bagirmadim doktorum bile senin yerinde başkası olsa bas bas bağırırdi dedi 😂
Masal53 svdmm16 evet onu okudum hiç acı hissedilmiyomuş o şekilde nasış doğuruluyo gerçekten çokkk merak ediyorum
Bussrakkose svdmm16 bende öyle istiyorum nasip olursa belden yapılan katater acıtıyor mu kaç saatte doğurdunuz acaba ☺️
Pinarrsu svdmm16 merhaba, normal dogumda epidural olana kadar gecen surede agri sanci cok cekiliyor mu acaba,
Masal53 Ysmmmnn evet geçmiyo bende biliyorum ama insan panik yapıyo yada korkuyo bağırıyo bunun ağrıyla bi alakası yok