Ajoz Bebeğim için anne yanımı yoksa park mı diğer taraftan kayrolamı alsam bilemedim🤯siz ne aldınız kızlar💕
metehaninannesiii Ajoz Ben Park yatak tercih ettim taşıması kolay katlanabiliyor ve çok hafif oyun parkı olarak da kullanabilir
Kuben Ajoz Yoyko anne yanı park beşik aldım içine de yataştan yatak aldım. Uzun süreli kullanılır bir beşik
lentil Kuben bende twiny aldım:)) evet güzel görünüyor ama poşetini açmadım toz olmasın diye daha kasımda doğum. akşam yatağı tekrar kurup içinde deneyeceğiz bakalm.
Symazturk Ajoz biz tayinciyiz o yüzden ahşap beşik tercih etmedim gittiğimiz yerde oda kurmayı düşünüyorum, unibaby elite park yatak aldım çok kaliteli ve güzel diğer park yataklardan da daha büyük boyutları 70*120 park yatak düşünürseniz mutlaka bakın 🥰
TugceBelis Ajoz ben kızımda ikeadan anne yanı beşik olarakta kullanılabilen önü çıkan karyola beşik almıştım ama hiç kullanmadı diyebilirim sonra tatile memlekete giderkende götürebilelim diye park beşik aldım ondan daha çok verim aldım açıkçası şimdi oğlum olacak ikisinide denicem baştan karyolamı kurdum yatak yanıma bakalım
badembid Ajoz bebeği uyurken görebileyim sürekli kalkmayayım, Allah korusun gece kusmasın falan diye anne yanı tercih ettim canım