Yldrmygmr znurTuncel bnde de oluodu cnm magnezyum kullaniodum onuda kesti doktor kasilmalara engel oluomus napcaz boyle bilmiorum
znurTuncel Yldrmygmr sen cddi misiin bnm kullndgımı fln bilmyo belkide ondan yaa bnm böle olmam aa dur sorayım bn onu bi
znurTuncel Aysenaz duştn çıkmıyorum resmn evdeki btun hurmaları snirimden bi gnde btirdm 😂😂 yok bekle bkle glmiyo 😃😂
Yldrmygmr znurTuncel hayirlisi olsun sezeryan normal bi sekilde kucagmza alcaz allah nasip ederse ins biran once dogururuz bol bol dua edicem senin icin🐥
znurTuncel Yldrmygmr et canımcım yaa bende edicem gcen gn ilk defa agrıdn agldm allhım saglıkla bi dgum ypayım die
znurTuncel Minikmucize06 bebek anneden ayrılmk istemezmiş çnkü yerleri çok rhatmş yanlız yeri bnm karnım oldugu için azck sıkıntı var çatladım artık gitgdede kilosumu artıyo nedir yrume yuruyemez hldeym vllhi ☹️🤷🏾♀️🤰🏿🤷🏾♀️
Minikmucize06 znurTuncel kaç günün kaldı canım kaç kilo bebişin valla kilodan dolayı sezeryan diyecekler diye aklım çıkıyo
Hilalakar znurTuncel doldur doldur belki bir faydamız olur ☺️ Ben 36+0 oldum ben bile doğurmak istiyorum o haftaları hiç düşünemiyorum 🤦🏻♀️😂
znurTuncel Asyaninannesi dün çok az bi yol yrudum alt kattaki dkkn a zor attm kndmi byılıyodm nerdeyse bde ksıklrımda acı oldu kas ağrısı gbi
Babyboymom znurTuncel Ya o bende de var bgn oldu. Böyle kas ağrısı gibi ağrıyor bacaklarımın kök kısımları bende onu soracaktım sen yazınca sorayım dedim neden olur acaba ben 37+4 deyim 39+0 da inşallah sezeryan olacağım beklesin istiyorum😊
znurTuncel Aysenaz btün herkezi seferber ettm zten evde hlimi görsen hem sancı var hmde pşa içerde gerim gerim geriniyo
znurTuncel Minikmucize06 ya en son kafa çok aşagı inmiş dedi doktorum oyuzden net kiloyu göremyorum dedi ama3-3,5 kilo cvqrnda dedi
EmineAyan znurTuncel kader ortağıyız desene 😂 38+4 olduk ama tık yok 😂😂 sıvak suyla duş alıyorum bu sıcakta, hurma yiyorum, oturup kalkma egzersizi yapıyorum ama boşuna 😏😏
hatilevo znurTuncel Hurma yemeni tavsiye ederim. Açılmayı sağlıyormuş (ki ben ramazanda yemiştim bayağı. Şu an 34 haftalığım ve 2 cm açılmam var) birde bacaklarını yana doğru açarak yere oturup kalkma hareketi yap cnm ☺️
znurTuncel Babies16 onu ilk defa duydum çocugun kakasını ypmasına karsın tedbr için 41. Hafta baslngıcında alacağını söylemişti doktorum