znurTuncel Kızlar oldum 39 hafta 0 gün yani 40 a girdim yok ne gelen var ne giden ağrılarımda arttı hersabah acı içindeym sinir geldii allahın kararladgından öte yok tabide yoruldm iyice son günleri beklemekzormş asıl napsam açılma olur ne yiyim ne içeyim artk bilemedim 😁😁
Aslihan26 znurTuncel aynı dert bende. Bende bugün 39 0 im işin garip tarafı hiç bir şikayetim yok dursa 1 ay daha durur içerde yani nolcak bilmiyorum 🤔
sevginanc znurTuncel Biz de 38+5 olduk bugün,hiç doğmayacakmış gibi geliyor 😁 gece 4-5 kez tuvalete kalkıyorum,çok zor uyuyorum.Doğsun artık 😕
Yldrmygmr znurTuncel temmuz cocuklarii dogmycak sanrm bende ayni sekilde 10 gun kaldi kiz cocugu erken olur derler
Aysenaz znurTuncel canım bol bol yürü merdiven in çık ve hurma ye sıcak dus al gidebilirsen hamama git bana doktorumun tavsiyeleri bu yönde
znurTuncel Aslihan26 insan isyan etmiyo ama iyice yruldu vcudum hyrlısyla bebeklerimizi alsak kucağımıza inşllah
Asyaninannesi Bende 39 1 im.ne sanci yok ne agri yok.hic bir sey yok.gelsinler artik.doguranlara bakib ozeniyorum artik))
Aslihan26 Asyaninannesi aynen bende özeniyorum hiç belirtide yok nolcak böyle ne zaman gelecekler acaba
znurTuncel Asyaninannesi sancı olunca dha beter bnde srekli bi sancı var ama açılma belirti hiçbişi yok öle bekliyoz sade
znurTuncel sevginanc bnde aynı bde tuvalete gderkn rahm kmiklerim çıtır çıtır acıyo çok zor son hafta
Mevsen sevginanc Hayırla doğsunlar ama doğunca hiç uyuyamayacaksınız 😂 yıne elinizdeki fırsatı değerlendirmeye bakın
znurTuncel Mervehafsa ahh keske sancım var gliyo diyebilsem ama yok bi aydr rahim agrısı kasılma devamlı bunla uğrasyrum ☹️
znurTuncel Yldrmygmr bnm gne erkek gununu gçersede sezeryan olcak iyice hatlar krıştı sezeryan olmaktn çok korkuyorum vllahi
znurTuncel Aysenaz duştn çıkmıyorum resmn evdeki btun hurmaları snirimden bi gnde btirdm 😂😂 yok bekle bkle glmiyo 😃😂
Minikmucize06 znurTuncel 39+1 haftalığım son 5 gün var ama ne bir yalancı sancı ne bir normal sancı😂 anca vajinada iğnelenmeler batmalar buda Bi işe yaramıyor nolacak böyle bacılar nası çıkacak bu bebeler😂😂
znurTuncel Minikmucize06 bebek anneden ayrılmk istemezmiş çnkü yerleri çok rhatmş yanlız yeri bnm karnım oldugu için azck sıkıntı var çatladım artık gitgdede kilosumu artıyo nedir yrume yuruyemez hldeym vllhi ☹️🤷🏾♀️🤰🏿🤷🏾♀️
SevDin Minikmucize06 39 haftalığım son 7 gün sanki daha 1 ay varmış gibi 😂 bu gidişle 40 ı geçerim gibi 🤔 hiç bir belirti Yok
Aysenaz Asyaninannesi sorma cnm bende 31 Haftada tıkandım seni hiç düşünemiyorum ozaman yapabilirsen evde otur kalk yap skuat denilenden plates topu al ve yavaş yavaş hareketler var netteki videolar yardımcın olacaktie
znurTuncel Asyaninannesi dün çok az bi yol yrudum alt kattaki dkkn a zor attm kndmi byılıyodm nerdeyse bde ksıklrımda acı oldu kas ağrısı gbi
Hilalakar znurTuncel canım ablam da 39+5 de Doğum yaptı ama son bir hafta düzenli sıcak suyun içine oturdu dene istersen bir zararı olacağını düşünmüyorum fikir olur☺️
znurTuncel Aysenaz btün herkezi seferber ettm zten evde hlimi görsen hem sancı var hmde pşa içerde gerim gerim geriniyo
Aslihan26 znurTuncel inş ama vücut yorgunluğu ağrı sızı bile bi belirti sonuçta sona yaklaşıyorsun bence sen☺
SevDin znurTuncel ahh şu sıcaklar olmasa daha 2 ay beklerim ama son 1 hafta nasıl geçecek diye sürekli kendimi dinliyorum acaba sancı gelecekmi diye sıcaklar beni benden aldı 🤯😅
Asyaninannesi znurTuncel Allahdan hayirlisi olsun hepimiz icin kizlar . Artik son gunlerimiZ biraz daha sabr
Asell znurTuncel aynı durumdayız canım sureklı adet sancısı gıbı hafıf bır sancı var ama ne açılmam var ne de dogum habercesı herhangıbı bısey Allah kolay getırsın cumlemızkınıde🙏🏻
Yldrmygmr znurTuncel bnde de oluodu cnm magnezyum kullaniodum onuda kesti doktor kasilmalara engel oluomus napcaz boyle bilmiorum
Yldrmygmr znurTuncel hayirlisi olsun sezeryan normal bi sekilde kucagmza alcaz allah nasip ederse ins biran once dogururuz bol bol dua edicem senin icin🐥