Bizde de aynı sıkıntı oldu kafa çevresi önden giderken bel çevresi geriden geliyordu gebelik zehirlenmesi veya yüksek tansiyon sebep olabiliyormuş 24 saat idrar toplattı bana doktorum sonucunda gebelik zehirlenmesi olmadığını gördük çok şükür tansiyonumda yükselemiyordu herşey normaldi suyum kordon akışım o yüzden telaşlanmak istemedi doktorum(kilosu haftasıyla uyumlu olduğu için) Kaldı ki bu cihaz ölçümleri 2 hafta geri veya ileri ölçebilirmiş. Sürekli kontrole çağırıp bebeğe bakıyordu sadece. İki hafta önce bebekte haraketsizlik hissettiğim için nst ye gittik 36+3 falandım başka bi doktor muane etti hiç kilo almamış bebek ve ultrason farkını görünce nerdeyse doğuma alıcaktı beni yatış önericem doktoruna dedi neyse ki doktorum yetişti paniklemememi ve pazartesi kendi kliniğine çağırdı birde orda baktı gerçekten bu sefer hiç kilo almamış şok olduk tabi çatı muanesi yapıldı nst vs herşey çok iyi olduğu için doktorum ben güveniyorum kilo alıcak bu et ye ve havuç suyu iç her gün dedi bizde yedik içtik sınırsız şekilde ve stresten uzak durmaya çalıştım hep içimden normal bir süreç bu en kötü ne olabilir bazı bebekler var 900 gr doğuyor ne olmuş yani şükret diyordum, 5 günde bir kontrolüm vardı bu olayın üzerine 2 sefer doktora gittim 2 sinde de kilo almış büyümüştü iyikide acele edip sezeryan olmadım diyorum zamana bırak o yüzden hiç kafana takma haraketlerini izle bebeğin 2 saatte 1 tekme atıyorsa sıkıntı etme yemene içmene özen göster stres yapma emin ol bebeğin kilo alıp büyüyecek ❤️