Fsm Canselyaren inşallah degsir canım ya burdakiler erkeğe benzetti bende öyle hissettim ama kısmet artık 🥰
Semanurozgan Canselyaren ilk ayimda kız kız dedim ama son gittiğimde ultrason resmi benle eşime aynı erkeğe benzettim şimdide erkek erkek diyoruz ilk çocuğumuz kız erkek fark etmez ama gönlüm kızdan yana rabbimde hangisini nasip ederse 🥰🤲
Canselyaren Semanurozgan Yaaa annelerin içine doğuyormus aslında🤗 rabbim gonlumuzdekini nasip etsin inşallah 😍🙏🏻
4438bebegim Bende niyeyse hep doktora inanmak istemiyorum, iki kızım var rüyamda oğlum oluyor nasıl seviniyorum ama doktor göremedim dedikçe meraklandim daha 4 ay doğunca mı inanacağım bilmiyorum
Simgeozturk11_ Canselyaren ben kız hissettim babamız da kız bebek görüyordu rüyasında kız bebek ismi felan gördüm Çin takvimi yüzük felan makas bıçak felan hep kızdı ama oğlumuz oluyor 😂
Canselyaren Simgeozturk11_ bndede hepsi erkek gösteriyor çin Rus hatta tahmin bile yaptırdım bugün ücretli erkek dedi bklm inşallah erkektir 🤗💋
Selin12- Canselyaren ben iki çocuğumda da hissetmiştim ve rüyamda görmüştüm ve ikisinde kiz oldu şimdi hiç bir şey hissetmiyorum herkes oğlun olsun diyor ama ben hissetmiyorum
Selin12- Canselyaren evet ilk kızımda hamile olduğumu öğrendim zaman sakız falında çıkmıştı kiz diye sonra rüyamda gördüm yine kiz ikinci kızımda da kuranı kerim üzerinde isim yazılı elime verilmisti o şekilde gördüm
Sicakcikolataa Canselyaren Bende erkek hissettim ilk öğrendiğim günden beri… Allah’ıma şükürler olsun ki bı oğlum olcak ve ilk çocuğun erkek olması abi olması mükemmel birşey bı abim olmasını çok isterdim hep ama abim yok.. şükürler olsun ilk evladım erkek olcak 🙏🙏🙏💙💙💙
demirmommm Canselyaren Ben rüyalarımda kız gördüm. Doktor sorduğunda söylemeden ne hissettiğimi kız dedim ama oğlum olacak💙Sağlıklı olsun da fark etmez tabi ki içimden istediğim erkekti ama 😍
Hilkatkaradagli tuanam25 İlk günden beri bel kalça ağrıları en belirgin ,etten birçok şeyden tiksinme yani görmek bile istemiyordum ,kahve ,çay vs bazı şeyler mide bulantısı ,halsizlik halen sürüyor çok zor geçiyor ya
yusuf07yavuz11gmailcom Canselyaren biri 5 diğeri 2.5 yaşında iki oğlum var kızımın olmasını çok istemiştim 17+2 de erkek dendi onada biraz duygusalım ama sağlıklı çok şükür
Ozgrrr yusuf07yavuz11gmailcom bnmde 1 kızım var 2. yi de kız dedi net ama erkek istiyordum bnde duygusalım senin gibi. Sağlıklı olsun kaderim böyleymiş diye teselli ediyorum kendimi