Deletedmom_33 Canselyaren Ben ilkini erkek hissediyordum maalesef kürtaj oldum. Bunda rüyamda erkek doğurduğumu gördüm ama kızzzz diye sesleniyorum şuan 😅😅 Cinsiyet öğrenemedim henüz
Pembepanterr Canselyaren İlk gebeliğimde erkek hissediyordum hatta kız değil erkek diyordum rüyamdada görmüştüm,bu gebeliğim daha çok yeni ama çok fena kız hissediyorum sanki doktorum cinsiyeti söylemişte kesinleşmiş gibi tabikii önceliği sağlıklı olması 🥰
Canselyaren Pembepanterr Evet evet bnde oyoe daha 7 haftaligim ama sankk cinsiyet belli de eşya almak istiyorum gibiyim😍🙏🏻
AlyaEkmen_ Canselyaren valla benim hep kız kıyafetlerine gidiyordu erkek hissetmeme rağmen hatta diyordum ki ben mi anormalim😂🙈
Canselyaren AlyaEkmen_ rabbim gonlumuzddkini nasip etsin de ama biran önce öğrenip alışveriş yapmak istiyorum 🤗👶
AlyaEkmen_ Canselyaren Alışveriş için detaylı ultrasonu beklicem erkek kesin dediler ama ne olur ne olmaz insan korkuyor değişirse diye 🙊
Fsm Ya bende bugun doktora gittim 15 +3 olduk ben erkek hissettim ve istiyordum bir kızım var. Ama doktor pipi filan giremiyorum dedi yüzde doksan kız dedi sizce değişme ihtimali var mı 🥰🤗
Fsm Ya bende bugun doktora gittim 15 +3 olduk ben erkek hissettim ve istiyordum bir kızım var. Ama doktor pipi filan giremiyorum dedi yüzde doksan kız dedi sizce değişme ihtimali var mı 🥰🤗
Fsm Canselyaren inşallah degsir canım ya burdakiler erkeğe benzetti bende öyle hissettim ama kısmet artık 🥰
annesinin_beybisi Canselyaren bence doğru arkadaşımın 1 kızı var 2 yi de kucağına almasına 1 ay kaldı hepimize sormuştu ne hissediyosunuz diye hepimiz erkek dedik 1 kızı var diye sanırım . arkadaşım kız hissediyorum kızım olucak dedi ve zeynebimiz geliyor inşallah 🤗