marbling10 Mom789 hayal kırıklığı yaşasın nedir ya😅 çok güldüm🤭😅 söyleyeyim de üzülsün biraz der gibi
nevamm1 esmerrmm ayyyy ben şok 🤣 oreoyu sadece bisküvi olarak değil neli bulursam affetmem tatlı,dondurma 🤤 bence uydurmadir bu coca colayida hamam boceginden yapıyorlar onlara kalsa 😁
esmerrmm nevamm1 kendi üreticisi aciklama yapmiş intarnetten bakarsanda kola hamam böceğinden derkene 🤢
Mom789 Esraali 😂😂😂😂migrostan aldigim urunu yemiyor adam ya deli ediyor beni 😀 ama twbi yurtdisjndan musteri gelir alkollu restoranda yemrge gider dengesiz ya 😂aksam sinir etmenin yolunu buldum oreo ile oh😂😂
havvakaratas_09 esmerrmm bilip bilmeden konuşmanın anlamı yok ki buraya biri bişey yazmışsa ya duymuştur ya okumuştur ☺️
Hatice017 esmerrmm simdi arastirdim laborutavarda sıçanlara vermışlar ve kokain bağımlılığı gibi bağımlılık yaptigini görmüşler 🧐🤨🙄
Sicakcikolataa esmerrmm Evet şimdi baktım öyle yazıyor. Zaten yemiyorum sorun yok sizde başka bisküvi yiyin. Negroda çok güzel
Nlfrylmz esmerrmm oreo toptancısı gibi birşeydim önceden haram mı bilmiyorum o zaman için karalama demişlerdi ama çayın yanında güzel gidiyor 😂
Aylin2011 esmerrmm az önce yedim😂 araştırdım bende Müslüman tüketimine uygundur içerisinde domuz ve domuz ürünleri alkol ve alkol içeren ürünler bulunmamaktadır yazıyor
Pembepanterr esmerrmm Evet türkiyedekilerde helal sertifikası yok araştırırsanız daha net bilgi elde edersiniz çğrendiğimden beri evimize sokmuyorum 💖