Mom789 esmerrmm yani biskuvi alttarafi neden haram diye merak ettim 🤔 arastiriyjm bakayim oyleyse almayalim esim bide suleymanci ooovv en sevdigi ilk seydi bunu duysa yikilir adam aksam cayin yaninda vermeyip soyleyim bari hayal kirikligi yasasin
Hatice017 esmerrmm simdi arastirdim laborutavarda sıçanlara vermışlar ve kokain bağımlılığı gibi bağımlılık yaptigini görmüşler 🧐🤨🙄
esmerrmm Sicakcikolataa kiz niye böyle tepki verdiniz hepiniz intarnette oyle yaziyor ne bilim niye oyle yaziyorki 😅
Sicakcikolataa esmerrmm midyeye haram dediler anladım da oreo ne alaka bacım o da mı adet görüyormus 🤦🏻♀️😃😃
Selma_aygun esmerrmm bende çok severdim ve yerdim ama helal olmadigiyla ilgili açıklama yapılmış almıyorum öğrendiğimden beri öncesi geçmiş olsun
esmerrmm Selma_aygun aynen kaynanm göndermiş evde var ama yiyemiyorum cunku intarnette helal degil yaziyor 🤷♀️
Sicakcikolataa esmerrmm Evet şimdi baktım öyle yazıyor. Zaten yemiyorum sorun yok sizde başka bisküvi yiyin. Negroda çok güzel
marbling10 Mom789 hayal kırıklığı yaşasın nedir ya😅 çok güldüm🤭😅 söyleyeyim de üzülsün biraz der gibi