Daha doğurmadım ama burada okuduklarıma göre banyo da sıcağa yakın su ile göğüslerine hep sıcak su tut ve masaj yap süt kanalların açılsın, dut kurusu kaynatıp içmek de süt yapıyor diye biliyorum ayrıca

Endişe etme 3.gününde tamamen gelmeye başlar Allah’ın izniyle

Zehrasrkmn sürekli emzir sakın vazgeçme. 3.günde girilen sıcak duş da çok iyi geliyor

Zehrasrkmn bende 2 gün önce sezeryan doğum yaptım benimde gelmiyordu ve hic ama hiç ucum yoktu pompayla ucumu çıkartıp emziriyodum vazgecmedim dün gece geldi çok şükür stres yapmayın sakın olun kuru soğan yiyin anne sütü arttırıcı içecekler var e bebekte onlardan içebilirsiniz ama kesinlikle emzirmekten vazgeçmeyin

Zehrasrkmn 2-3 gün sonra gelmişti doktorum Bestlak damla önerdi onu kullandim anında kanallarımı açtı aşırı memnun kaldım

Zehrasrkmn ilk 2 gün benimde çok çok azdı yok denecek kadar ama zaten yenidogan mide kapasitesi 7 ml falan mamayla destekliyebilirsn humana stil tea içtm ben gümde 3 4 kez o arttırdı gaz sancısınada çok iyi geliyor çok şükür çekmedm hiç bide sagarak çogalttım pompan varsa sagıp şırıngayla bebegi memende tutup verirsn memedn geliyormuş gibi meme reddi yaşamamak için ben mamayıda o şekilde vermiştm

E bebekte satılan maltı çok övüyorlar trendyolda yorumlarını okuyun. İçinize sinerse eşiniz e bebekten alsın şehrinizde varsa

Zehrasrkmn ılık duş alın göğüsünüzün koyu renkli yerine baş ve işaret parmağıyla C şeklinde bastırarak masaj yapın sıkın geliyor

Zehrasrkmn ya bende tam 37 haftaligim daha dogurmadim ama son 1 haftadir gunde 2-3 kere dus aliyorum goguslerime masaj yapiyorum ve 3 gundur sut gelmeye basladi sikmiyorum ama. İsterseniz sizde masaj yapin belki iyi gelir

Zehrasrkmn sıcak su ile masaj yap bol hol su iç semiz otu dere otu ye birde sütun olmasa bile bol bol emzir meye çalış gelir stres yapma

Zehrasrkmn canım moralini hiç bozma bebek emmeye devam etsin benimde üçüncü gün gelmişti ama kimininde 1 haftadan gelir 5 günden gelir çevremde var böyle can sıkmak yok 🤗💖

Zehrasrkmn sağmayla süt pek gelmiyor o moralinizi bozmasın. Güzelce duşunuzu alın bol su için pozitif olun. Bebeğinizi emzirin ucunuz yoksa silikon uç alabilirsiniz. Bebeğinizin emmesiyle makinanın vakum gücü arasında dağlar kadar fark var bebek emdikçe süt kanallardan gelmeye başlayacak benim sütüm 3. Gün geldi çoğu kişinin beyaz sütünün gelmesi 3-4 günü buluyor. Şuan gelen yada gelecek olan kolostrum yani sarı süttür. Hastanedekiler sütünüzün gelip gelmediğini anlarlar belki geçici olarak mama da başlatabilirler. Siz sütünüzün geleceğine inanın. Geçmiş olsun sağlıkla büyüsün minnoş 🌸