marbling10 ebruzb kullanmadım ama bunları ğek önermiyorlar, çok kısa süre kullanılıyormuş rahat değilmiş anne yanı gibi olmuyormuş
Beyzanuraslan marbling10 park yatak aldım ben etrafımda da çok memnun olanlar var o yüzden tercih ettim beşiğe göre daha uzun süreli en azından
marbling10 Beyzanuraslan evet orası öyle ama benimkinin yanı açılmıyor. Anne yanı olmuyor yani, ilk zamanlar için bir de anne yanı mı alsam diyorum o yüzden açtım bu postu
Beyzanuraslan marbling10 anne yanı olmuyor ama yukarı katında yatırıyorsun aldığın yatakla seviyesi yükseliyor doğrulduğun zaman kucağına alabileceğin bir mesafede oluyor
marbling10 Beyzanuraslan yine de biraz eğilmek gerekiyor maalesef, sezaryenli olacağım için zpr olabilir mi bilmiyorum
denizinnannesi marbling10 elelebaby den dün anne yani park besik aldim harika yeni stoklara girri tükenmeden al derim eger oyle fikrin var isi kalitesi cok guzl
marbling10 denizinnannesi bende park yatak var ama anne yanı olmuyor. Ben de küiüklerinden alayım diyorum
Beyzanuraslan marbling10 siz bilirsiniz rahatınız için hangisi iyi olacaksa onu tercih edin benimki fikir sadece 🥰
denizinnannesi marbling10 yani varise bence onu kullan neden ikinci bi besik alma gereksinimi duyuyorsunki o işini görür zaten
marbling10 denizinnannesi işte dediğim gibi anne yanı olmuyor yataktan kalkınca bebeği almak için kalkıp eğilmek gerekecek direkt alabileceğim bir yatak değil, sezaryenli olacağım için zpr olur mu acaba diye düşündüm
denizinnannesi marbling10 iki kademeli degilmi zaten ilk zamanalr ilk kademeyi kullanacaksin egilmene gerek kalmiycak ikinci kademeye gecene kadarda iyilesirsin diye dusunuhorum bende sezeryan olcam keske onu almadan arastirip öyle alsaydin ilk cocugunuzmu
marbling10 denizinnannesi İki kademeli ama yanı açılmıyor. Yani diğerleri yatakla sıfır oluyor ya bebek yanınızda yatıyor gibi oluyor ama bu bendekimde yanında file engeli var o yüzden de direkt bebeği alamayız
marbling10 denizinnannesi Yok onu satmam da fiğerinden de alırım, çünkü diğeri büyüyünce kullanılmıyor. İlla ki büyüdüğünde park yatak ya da beşik almak gerekecek
Goxun marbling10 ben park yatak aldım tavsiyeler üzerine ama 1 yaşına kdr kullanılabiliyo sonrasında beşiğe geçerim diye düşünüyorum ☺️