Bsra26 Merhaba kızlar şuan için 7 haftalık hamileyim. Umarım inşallah sağ salim bebislerimizi kucağımiza almayı nasip eder. Burada beraber gebelik takibini yapabilmek için açtım. Umarım yararlı olur bizlere 😊
Bsra26 Benimde 7+6 kızlar . Hiç belirtim yok şükür benimde bakalım böyle gidicekmi bilmiyorum. İnşallah hepimiz böyle güzel gideriz
GkeCanKaran Bsra26 cinsiyete daha çok vr kız dur bakalım 🙂) bulantılarım bikÇ gündür var bnm yemeklerden tiksiniyorum.
GamzeTetik 6+6 benim de ama felaket durumdayım midem sürekli bulanıyor ne zaman istifra edeceğim hiç belli olmuyor 🤔
AkdFesra SevgiFerhanAkba SevgiFerhanAkba slm cnm benimde tam tersi bunaltim yok normalmi ki yada daha erkenmi??? Bilemiyorumm
SevgiFerhanAkba AkdFesra olmayabilir canm benim ilk hamileliğimde yoktu bunda kötüyüm ya şimdiye kadar olmadıysa olmaz canm insallah
Bsra26 AkdFesra vala canım erken değil aslinda ama bende aynı şuan 8.haftadayim ve hiç bulantıları baş dönmem olmadı herşey normal bazen diyorum kendi kendime normal mi yani bunlar 🤗