Demojna Ayla88 valla az almışsın ben 31+0dayım 10 kilo aldım. Daha da alacağım doğuma kadar sonra inşallah kolay veririm
Dila71 gage 24. Haftaya kadar iştahsızlık vardı bende 8 kilo verdim. Sonrasında iştahım açıldı şükürler olsun , abur cubur yememeye dikkat ediyorum özellikle bir faydası olduğunu dusunmedigim için onun dışında normal besleniyorum 🥰
Kevser01 Ayla88 36 haftalık hamileyim 9 kilo almısım sadece gobis buyudu vucudumda bir degisiklik yok dogumdan hemen sonra gider diye dusunuyorum 😅😅
DenizBilge Pelin-1 😅😅 açlık hissi gelip yemediğim zaman içimi bir hüzün kaplıyor.😂 yemek sırasında kendime telkinler vererek yeterli ve dengeli bir tabak hazırlıyorum. Kendimi doyduğuma ikna edip sofradan kalkıyorum. 10 dk sonra bahsettiğim açlık-hüzün ritüelinden sonra kendimi tencerenin başında buluyorum tekrar 😅 duygusal açlık olduğu ne kadar belli aslında
Pelin-1 DenizBilge hormonlar yuzunden de oluyor canim açlik hissi her vucut farkli cevalp vriyor hormonal durumlara bizimki de açlik🤣🤣
DenizBilge Pelin-1 frenlemeye çalışıyorum canım yine de esefle kınadı bugün doktor beni 😅 1 ayda 5 kilo almışım.
PurpleTail Ayla88 33 haftalık hamileyim 7 kg aldım. 58 ile hamile kalmıştım şuan 65im.. teşekkürler gebelik şekeri.