DenizBilge Pelin-1 19+5 hafta 8 kilo🙈 ilk başlarda kusmaktan aç kalıp kilo vermiştim. Bulantılarım geçti iştah patlaması başladı. Üstüne de ödem 🥺 gidişattan korkuyorum
Pelin-1 DenizBilge benim hic bulantim olmadi tup bebekle hamile kaldim cok ilac kullandim ilk 14hafta kalkmam yasakti kanamam oldu ikiz gebeyim iştahta acik olunca yattigim yerden yedikçe 14haftada 6-7kilo aldim😅 10haftada 7 kilo almişim gidişat benim de kotu ama.baksan hic 13 kilo almiş gibi degilim onu da anlamadim🤷🤷
DenizBilge Pelin-1 benim de kanamam oldu canım. Hap iğne bende bir süre yattım ama o yattığım dönemle bulantılarımın olduğu dönem aynı dönemdi. Kilo vermiştim. Ne zaman bulantı geçti iştah açıldı kilolar gelmeye başladı. Durduramıyorum kendimi. Ödemde çok oldu. Sağlıkla kavuşalım da evlatlarımıza kilolar verilir inşallah
bahtnurr1 Ayla88 26.haftadayım 100gr alıyorum 200 veriyorum hep böyle gidiyor , troid ilacı kullanıyorum acaba o yüzden mi almıyorum kilo
EgeAlya bahtnurr1 evet kayınvalidem tiroit ilacı kullanırken bayağı kilo verip alıyordu değişikti yani şimdi hala kullanıyor zayıfladı
AysezulalGvn Ayla88 30+1 8 kilo almıştım ama bu sabah tartıya çıktıgımda 1 kilo verdiğimi farkettim 😖
Pelin-1 DenizBilge allaha sukur benim hic olmadi aman olsun saglikli olalim onlar da iyi olsunda dogumdan sonra veririz hepsini inşallahh🤲😍😍 ben 2 saate 1 acikiyorum🥵
Littlespy Ayla88 32 haftalık hamileyim, başta bulantılardan çok kilo verdim sonra da kolestaz çıktı herşey yasak derken bişey yiyemedim başlangıçtan 5 kilo daha zayıfım şu an ☹️ keşke sağlıklı bir süreç olsaydı da güzel güzel kilo alsaydım diyorum bazen 🥲
DenizBilge Pelin-1 😅😅 açlık hissi gelip yemediğim zaman içimi bir hüzün kaplıyor.😂 yemek sırasında kendime telkinler vererek yeterli ve dengeli bir tabak hazırlıyorum. Kendimi doyduğuma ikna edip sofradan kalkıyorum. 10 dk sonra bahsettiğim açlık-hüzün ritüelinden sonra kendimi tencerenin başında buluyorum tekrar 😅 duygusal açlık olduğu ne kadar belli aslında
Dila71 gage 24. Haftaya kadar iştahsızlık vardı bende 8 kilo verdim. Sonrasında iştahım açıldı şükürler olsun , abur cubur yememeye dikkat ediyorum özellikle bir faydası olduğunu dusunmedigim için onun dışında normal besleniyorum 🥰