marininannesi Susamtanem2 şaşırdım, ben onur beyin böyle bir kabalık yapacağını aklım almadı çok kibar birisi. Her soruma sabırla cevap veriyor. Her konuda bana çok anlayışlı davrandı. Ben çok memnunum. Bu yoruma şaşırdım
Susamtanem2 marininannesi ben Google yorumlarını da çok okuyorum bu tarz durumlarda geçen hafta ata sağlıkta gezdim ben odaları öyle bişey demediler diğer hastaneleri bilmediğim için yorum yapamam ama çiğli eah göre büyüktü
marininannesi Susamtanem2 ikisinde de odaları pandemi dolayısıyla göstermeme kararı almışlar ikisinde de göremedim ama internetten gördüm aynı seviyede gibi geldi bana
marininannesi Susamtanem2 Google a Bende Meltem hanım için yorum yazdım ama yayınlanmadı her yorum da yayınlanmıyor emin olun
Susamtanem2 marininannesi dogrudur ama bilemedim çünkü bu zamana kadar yaptığım bütün yorumlar yayınlandı bende çok yorumlarım şikayet yazarım sadece Trendyol işine gelmeyen yorumları yayınlamadı bende onun dışında Google hep yayinladi
Hayal11 gulistann Medicana hastanesi Prof dr Mehmet tunç canda 365 TL muayene ücreti harika bir doktor 22 haftalık hamileyim