BusraUras Didemcann maşallah. 4000gr yakın doğar gününü beklerse. Siz çokta fazla bez almayın. 2paket alın sonrasını doğduktan sonra alırsınız.
Cigdemss Didemcann sleepy 1 beden küçük . Sleepy 2 numara prima 1 ile aynı hatta prima daha geniş. 40 güne kadar 140 prima, 170 , sleepy 2 , baby turco aldım 2 beden deneme amaçlı 25 tanede ondan . Bebeğim 3,5 kg idi 3200 e düştü şimdi 4 ü geçti
Cigdemss Nurunannesiii12 prima 1 beden 40 tanesi 5-6 gün gider. İlk günler kilo kaybı oluyor bebekte. Günde ortalama 8-10 kullanıyorum ben hava sıcak bezin dolmasını beklemiyorum. Ama en az 5 çişli bez olması gerekli buna göre 4,5 kiloya kadar prima 1 kullanılır bence. bebek gelişimine göre ortalama ayda 600 1000 gr alıyor
Durunbigeldim Didemcann fazla almayın aldığınız bez bebeğe iyi gelmeyebilir o yüzden deneme amaçlı 1 numara az alın sonra ihtiyaç halinde alınır
ebru23 Didemcann ben oglanda 2 paket 1 numara kullandim sonra 2 ye gectim kizdada aynisini yapicam 2 paket 1 numara aldim 2 paket 2 suanlik 30 haftalik olduk.