Didemcann MineLule bende trendyolda 240 lu gördüm çok mu gelir diye düşündüm fikir için sordum isterseniz okuyun cevapları
Kbra_em Didemcann biz 2 den başlamıstık kilomuz 3550 idi, doğuma yakın alın derim bezi. 1 hiç kullanmadık.
BusraUras Didemcann 5paket sleepy natural kullandık 1numara 19.günde 2numaraya geçtik. Bebeğim 3600gr doğmuştu. Bu durum bebeğinizin kilosuna göre değişir. Şimdilik jumbolardan 2 paket Kın pişik yapmazsa devamını alırsınız eğer bebeğiniz 4000gr yakın doğlamayacaksa.
cms_13 Didemcann sleppy 2 numara aldım 1 numarası küçük diyorlar 90 adet aldım gidişata göre devamını alacağım
zllcnlky Didemcann bebegin gelisimine kilosuna gore değişiyor, ablamın bebeği 1 numaradan 70 tane civarı kullanmış. Ben alırken onu baz aldım, 40li 2 paket aldım. Ama simdi belki marka alerji yapar diye daha fazla almadim duruma göre alırım dedim.
canserko Didemcann doğalı 50 gün oldu. Hala bir no kullanıyoruz. 90lık paket maksimum 2 hafta gidiyor. ilk zaman bir paket prima almıstık. Baktık alerji sızdırma vs yok onunla devam ediyoz
Nurunannesiii12 Btunc 3 paket yani ne kadar bez kullandınız.prima premium çare aldım 140 adet (70 li 2 paket ) ayrıca primapremium çare yenidpgan1 numara 40 li aldım toplam 180 adet ne kadar daha almaliyim tahmini 3 3500 kilo olucak cok kilolu olucağını düşünmüyoruz çünkü bulantı kusma vs var buna rağmen kilosu iyi diyor doktorum cok almaz diyor 31 haftadayim
Cigdemss Nurunannesiii12 prima 1 beden 40 tanesi 5-6 gün gider. İlk günler kilo kaybı oluyor bebekte. Günde ortalama 8-10 kullanıyorum ben hava sıcak bezin dolmasını beklemiyorum. Ama en az 5 çişli bez olması gerekli buna göre 4,5 kiloya kadar prima 1 kullanılır bence. bebek gelişimine göre ortalama ayda 600 1000 gr alıyor