Eski9 Busraa_1 ana kucağı evet çok kullanışlı bebeği odaya vs götürmek için ama tavsiyem sallamayın 40 günlük bebeğim sallanmadan uyumaz oldu napin edin sallamayın duran çocuğu hiç sallamayın hicbirsey yapamaz oldum bütün gün başında sallıyorum 😑 hemen alışıyorlar he gaz kolik vs olur bişi diyemem
Bir_abla Busraa_1 yani bebek yanında yatması için en züzzi şey ama başka işlevleri olanlar gaz a veya benğin uyumasına iy geliyor mesela otomatik sallananlar veya babybjörn gibi ama o iksiisn, ben hallederim dersen sırf yanında durması ve taşınması içşn iyi
Tsara Busraa_1 bende benzerini almıştım resmen kızımı onda büyüttüm sallanıyordu benimki cok güzel bi ürün
gokcekocyigit07 Benzerini bende aldım bakalım kısmetse deneyip göreceğiz ama çevremde memnun kalan çok 😊
Uyumsuzzz Bende aldım yengem ve ablam aşırı derecede kullandılar eskittiler resmen. Koltukta otururken ayagınızla sallayabiliyorsunuz veya mutfağa gittiniz zaman yanınıza götürebiliyosunuz bebek içinde duruyor bence çok kullanıslı
Busraa_1 Eski9 dediğiniz gibi dikkat ederimi ona ürünün aparatı da var durması için memnun kalırım inşAllah ☺️Teşekkür ederim
Busraa_1 Bir_abla otomotik sallananlara da baktım bu daha da hoşuma gitti Yanımda durması için daha iyi olur ev içinde Yanımda mutfakta orda burda gözümün önünde durmasını istediğim için bunu düşündüm çoğu kişi memnun sanırım fikrinizi de almak istedim teşekkür ederim ☺️
greybrde Busraa_1 Bi ara e bebekte benzeri 100₺ idi indirim vardı aldım çevrem okadar gereksiz bulduki 4-5 aydan sonra bebek dönmeye başlar düşer gerek yok niye aldın onu alana kadar mama sandalyesi alsaydın vs dediler valla geri iptal ettim ben 🥴
Busraa_1 greybrde yaaa gözünün önünden olacağı için iyi olur diye düşündüm mama sandalyesinde çocuk uzun süre oturmaktan sıkılabilir
greybrde Busraa_1 bende o açıdan düşünmüştüm https://ty.gl/dewfkjj bunu aldım mesela yanımda bunun içinde oturur lohusa dönemimde biraz annemde biraz kayınvaldem de kalıcam mesela oralarada çok rahat bi şekilde gider 😌
Dilekcnkn Busraa_1 Buna benzer aldım sadece üst minderi yok bence işe yarar bunlar benim aldığımın kumaşı dandik çıktı ama çok önemli değil uzun süreli kullanmam zaten biraz büyüsün salıncak alırım