birkedilianne Ekim22 Bebek hareketli maşallah.🤗 Çanta hazır değil daha erken bence 🤗 Günler taşınacağımız için ev toplamakla geçiyor😁
MercimekveAnnesi16 Ekim22 ekim sonu yada ortası dediler bana da doğum için bakalım kıyafetler hazır artık kendime aldıklarımda gelsin hazırlıcam çantayı inşallah 🙏🏻
Zyneepemree Ekim22 bu sıcaklar maffetti beni😔 bebek arabası ve bakım ürünleri hariç her şeyimiz hazır kıyafetlerin yıkanması ve ütülenmesi var. Bebeğime gelince maşallah gecesi gündüzü yok çok hareketli 31+3 günlüğüz
Ekim22 Bilgeee58 bizimde emzik biberon çanta için kendime çorap bez ıslak mendil al amca göğüs kremi ve göğüs pedi kaldı alırsak bitiyor bi kaç güne bebek kıyafetleri yıkacak inşallah çantayı hazırlamayı düşünüyorum erken doğum riskim var
Hemsireanne93 birkedilianne siz de mi ev taşıyacaksınız ? Ben de ev taşıyacağım daha eşyaları toplamadım bile bi dünya işim var ama hiç bişey yapacak gücüm yok , üstüne bebeğin daha hiç bişeyi yok
Cemreekny Eşyaları herşeyi hazır beşik ve bezi dışında ama henüz yıkama ütüleme ve vanya işlemine geçmedim. 30+3 olduk haftaya hazırlamayı düşünüyorum. Sıcak çok sıcak bu gidişle daha da sıcak olucak 🙈🙈🙉🙉Bebişim de çok hareketli değil…
Cemreekny Bilgeee58 ben henüz almadim ama aldiğimda düğmeli uzun kollu olanlardan almayı düşünüyorum daha kullanışlı geliyor. Emzirmek daha rahat olur sanki
Alizel Bilgeee58 ben bir tane üst kısmı düğmeli pamuklu gecelik ve üzerine takım sabahlık, ve komple düğmeli kalın pamuklu spor. Gecelik aldım. Hem hırka gibi de olur hem gecelik. Ameliyat sonrası üşürsem diye
Ekim22 Bilgeee58 1 tane boydan düğmeli aldım 1 tane halam hediye getirdi yarıya kdar düğmeli ilk kıZımdan da 2 tane var biraz eskimiş olsada evde ihtiyaç halinde giyerim
Uyumsuzzz Bizim oğlan çok hareketli maşallahı var bazen canımı yakıyor diyebilirim esyalarının bir kısmı hazır ama çantayı hazırlamadım onuda ilerleyen haftalarda düşünüyorum. Ekim 13 doğum tarihimiz nasipse ☺
Bilgeee58 Cemreekny bende öyle düşünüyorum lohusa takımı değil de normal büyük demem Pjama takımı daha mantıklı geliyor bana
Ekim22 Cemreekny bizimde erken doğum riskiminvar bu hafta hazırlamayı düşünüyorum inşallah 29 olduk bugün
Cemreekny Uyumsuzzz 25 eylül de 9 aylık oluyor sanırsam ondan sonrası bebek ne zaman gelmek isterse özel bir durum yok canım
hanimhanimcik bizimki ekim ortası gelecek inşallah bebişin odası hazır, daha kıyafetleri kıyanıp ütülenecek, hastane çantası hazırlancak😅 üfak tefek şeyleri eksik banyosu alınacak bebek arabası alınacak
Merve-1109 Ekim22 ah ah 32 . Haftadayım zor geçiyor bacım eşime diyorum allah olmayana versin sen doğurcaksan ikinciyi yaparsın diyorum 🤣ödem almıs başını gidiyor ağırlaştım artık halsizlik hat safhada sadece hastane çantasını hazırlayacak kadar eşya aldım geri kalan herşey olduğu gibi duruyor bu ay sonu alışverise çıkarım artık ben eski ben değilim bu oğlan canıma okudu😂😂