Beyza97 Ebru07 kıyafet belki almam çünkü hediye getirenlere olur ufak tefek eksikleri var küvet emzik tırnak makası falan. Bide benim ihtiyaçlarım var sadece
Beyza97 Pelin-1 elektrikli olan değil mi trendyolda yorumlarını okudum kimse memnun değil cekmiyo falan demisler
Pelin-1 Beyza97 tum yorumlari okuyun cihazi dogru kullanmayi bilmeyenler genelde aciklamalari yaziyor eve elektrikli benim arkadaşim cok memnun gayet guzel sagiyor dedi
merwemerwe Ebru07 Ben de yeni alış veriş yaptım 0 3 ay 15 takım tulumba birlikte. Ayrıca 10 ader uzun kollu tulum aldik. Mislin 5 6 tane alın diyorlar. 2 biberon aldik ama bunlar eve marka sanırım. Ilerleyen zamnda avents de alacağım.
Kbrnrmrt FAzla abartmamak gerek ama kış olduğu için yıkama, kurutma, ütüleme döngüsünü de iyi hesaplamak lazım. YaZa benzemez, kurutma makineniz varsa çok da önemli değil tabi
tontirik Ayyyy kııız kasım Aralık Ocak anneleriii koşun h&m de kışlık pofuduk ayaklı tulum stoğa girmiş. Kaptım hemen. Dışarı çıkarırken doktora vs. Giderken giydirmek için aldım. O kadar güzel kiiiiiiii. Kulakları ve poposunda ponponu var 🥲😍🤤🤤🤤
tontirik Pelin-1 evet bende onu almadığıma pişman oldum. Lansinoh aldım ben ama fiyatı uçuk. Kiwi daha uygun fiyatlı ve herkes çok memnunmuş. Bilsem onu alırdım 3 te 1 i fiyatına resmen. Ki ben lansinohu en uygun zamanında almıştım 😂
Umudayolculuk36 Ebru07 normal de ahşap beşik ama bu park yatakları bugun inceledim ve hoşuma gitti salona veya seyahate götürebiliyorsun herşeyi bir arafa en iyisi yoyko ama oda baya pahalı indirimi takip edicem bak istersen yatak yanı açılıyor anne yanı oluyor.
Mucizem80 Bizde 26+4 gunluguz Kasım başı gibi doğacak inşallah kızımız ama daha henüz hiç birşey almadım ben bulamıyorum daha doğrusu şimdi mağazalara bakıyorum hep yazlık ürünler var siz nereden alıyorsunuz
tontirik Mucizem80 online alıyorum bende. Orda bile hep yazlık. Kışlıklar gelmeye başlıyor ama kalın şeyler de gelmek üzeredir 🤩
tontirik Pelin-1 hahahaha bence bekleme ilgi duyulan şeyler hep zamlanmıştır düşmeyeceği tutar artmasında 😂😂
citlenbigim2212 Ebru07 kayınvalidem örüyor saolsun boy boy örüyor ama doğum kasım sonu göründüğünden şimdilik küçük örüyor bu sene bir giysin seneye kadar daha örerim diyor ya bakalım 😊
tontirik esradmrz tabi atardım ama uygulama yüklü olduğu iÇin link atamıyorum. Sitesinde kulaklı tüylü tulum diye geçiyor 🥰