Beyzaguven1 Ebru07 evet birde zaten bebeği görmeye geldiklerinde getiriyorlar hediye 😂 o yüzden yenidoğana çok almamak lazım ,hele birde bebeğin iri bir bebekse 1 aylıkları hiç giydiremeyebiliyorsun elinde kalıyo 😂
Umudayolculuk36 Ebru07 emzil kutusu askısı çamaşır filesi pamuk öyle küçük şeyler eylül ekim gibi beşik araba büyük şeyler kasımdada kendime yaparım artık 🤣
Ebru07 Annesininbitanesi1 ben mobilya beşik istiyordum ama park beşik daha kullanışlı dediler i yuzden park beşik almayı düşünüyorum oda için bence erken canım biraz yaşı ilerleyip saha güzel bir oda yaparsın
Ebru07 tontirik 😂😂 güldüm resmen ya gercekten insani korkutuyorlar çabuk buyuyir çocuk diye 😂 o yüzden boşver daha iyi yapmissin
Umudayolculuk36 Ebru07 normal de ahşap beşik ama bu park yatakları bugun inceledim ve hoşuma gitti salona veya seyahate götürebiliyorsun herşeyi bir arafa en iyisi yoyko ama oda baya pahalı indirimi takip edicem bak istersen yatak yanı açılıyor anne yanı oluyor.
lentil Ebru07 yok yenidoğanda ya 0 yazıyor yada yenidoğan. Ama yenidoğan alırsan çok alma diğerini çok almşsn zaten. Arkadaşım yenidoğan yetmezse 0 3 lerden giydir boyunu kolunu katla dedi kendisi öyle yapmş.
Beyza97 Ebru07 kıyafet belki almam çünkü hediye getirenlere olur ufak tefek eksikleri var küvet emzik tırnak makası falan. Bide benim ihtiyaçlarım var sadece
Ebru07 Minisi Temiz iş ama hepsi çıkmış aradan 😂 de neden bu kadar hızlı hareket ettiniz dayanamıyor insan gerce de
citlenbigim2212 Ebru07 kayınvalidem örüyor saolsun boy boy örüyor ama doğum kasım sonu göründüğünden şimdilik küçük örüyor bu sene bir giysin seneye kadar daha örerim diyor ya bakalım 😊
Beyza97 Pelin-1 elektrikli olan değil mi trendyolda yorumlarını okudum kimse memnun değil cekmiyo falan demisler
tontirik Pelin-1 evet bende onu almadığıma pişman oldum. Lansinoh aldım ben ama fiyatı uçuk. Kiwi daha uygun fiyatlı ve herkes çok memnunmuş. Bilsem onu alırdım 3 te 1 i fiyatına resmen. Ki ben lansinohu en uygun zamanında almıştım 😂