Kkbbra bosverin bence çok da takılmayın kilo durumuna doktorunuz ne diyorsa ona göre kendinizi kontrol edin. Burada herkes su kilodayım bu kilodayım diye birbiriyle kıyaslama yapıyor kimisi aaa ne kadar almışsın diyor kimisi ben o haftada o kadar almamıştım diyor ne gerek var ki bunlara zaten internette biraz araştırma yapınca kilo endeksimizi göre hamilelikte almamız gereken kilo aralığı belirtilmiş önemli olan ona dikkat etmek. Kaldı ki herkesin hamileliği aynı geçmiyor herkesin şartları aynı değil ben kendime bakıyorum ilk 15 hafta kilo yoktu gayet rahattım her gün yürüyüş yapıyordum evde egzersiz yapıyordum ama şu an düşük tehlikem var 22. Haftadayim ve haftalardır sürekli yatıyorum yürüyüş falan da yasak öyle olunca da kendi haftamda olanlara göre daha fazla kilo aldım şimdi uzulsem neye yarayacak kaldı ki doktorum da kiloya dikkat eden biridir ve hiç çok almışsın ama dikkat et şöyle böyle demedi sadece kendimi uzecegim o yüzden hiç kendinizi üzmeyin kendi vücudunuzu bilirsiniz ona göre dikkat edin sağlıklı kalın bebisinizi sağlıkla kucağınıza alın 😘