_biranneadayi Ben 17+4 haftalığım ve 2 kilo aldım acaba çok mu almışım ki haftama göre? sizlerde durumlar nasıl bakalım kendimle kıyaslaycam 😅🌸
Rusen96 _biranneadayi 23+5 haftaligim 6 kilo almisim tabi 2 haftadir tartilmadim belki daha da artmisimdir
Mom06226 _biranneadayi 14 haftalığım 4 kilo verdim 😆 keşke 9 aya kadar böyle vere vere geçse günlerim
gokcekocyigit07 29 🙋♀️ 3 kg aldım, çok da takmıyorum, sağlık olsun, doğum sonrası çok çabuk gidiyor zaten 🤗
gokcekocyigit07 _biranneadayi korkma önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı, iyi olmanız 😊 takıntı haline gelirse o kilo stresten gitmez zaten, ayrıca emziren anneler diyet yapanlara göre daha fazla ve daha çabuk kilo veriyor genelde, isterse kalsın ya ne olacak gider 😊
_biranneadayi gokcekocyigit07 ya başkası dese bunu ben de ona aynı cevabı veririm de malum biz kadınlar çok takıntılı oluyoruz işte ☺️☺️💕 tamam çok teşekkür ederimm
gokcekocyigit07 _biranneadayi takma biz her halimizle güzeliz, kilolu değil şükürler olsun hamileyiz ve bu kilolar da geçici 😊
Deletedmom23234 _biranneadayi 35 +15 falan sjjsjshs ama bak valla o kadar aldığım gözükmüyor hepsi ödem 😁😁😁😁
Hasrt02 _biranneadayi 18+0′im hala kilo almadım.kusmalrim devam ediyir iştahsızim diye.ama kusmalarim bitse baya alırım kilo🥰