Bsrakya 37 haftalik kafası asssagiya dönmüştu kanala girdi mi bilmiyorum pazartesi randevumuz var insallah girmiştir 😂
Austosprensi_ Mineozturk3414 benim bi önceki kontrolde asagi inmis yarın kontrolüm var bakalim çatı muayenesi olacağım hersey yolunda idi en son sabah ne diyecek doktorum uyku da tutmuyor bi an once yavrumun boyu kilosu nasil ne şekil de dogum yapicam merakla bekliyorum 37+1 benimde
eaktr Mineozturk3414 benimde aynı şekilde 37+3 deyim, baş aşağıda ama kanalda değil🙃 haftaya vajinal muayene yapacakmış tekrar 😅
Asel05 Mineozturk3414 benm de baş aşağı ama kanala inmemiş iri bebek inmeyedebilir dedi doktorum 38+2 oldum zorunlu sezeryan olabilirim 😔
Huzurmelegim_28 Mineozturk3414 38+6 hala bekliyoruz ne gelen var ne gidenn beklemeye devamkeee 🤦♀️🥵🥴🤯
Yarensnk Bende tam 37+0 dayim dun gittim 3100 gr dedi net görüntü alamam artık kafası çok asagida kanalda dedi 39 40 haftaları görmez cok beklenmeyecek gibi dedi bakalım inşallah bekletmez siz dogumu kolaylaştırmak için birsey yapiyormusunuz
Huzurmelegim_28 Evindarr giresun şimdi geldim acilden niye geldin sancı görünmüyor diye bide azar yedimm suyun kanaman gelmedn gelme bel ağrısı filan olucak
Evindarr Huzurmelegim_28 devamkee dedin de. Ben Şırnaklıyım. Bizim burda kiler kullanıyor bu kelimeyi