Bonita Zeynebakman benimde bastırdılar bi kaç kez göbek deliği çevresine bastırıyorlar alttan kanama geliyordu evet iğrenç bi acı rahimde kanama kontrolü yapıyoruz dediler ama benim çok kanama oldu pıhtılı kanama ayağa kalkınca direk pıhtılar düştü yani
Hamileanne0 Zeynebakman benim arkadaşlarımda hep sezaryan oldu kimine bastırmışlar kimine bastirmamislar neye gore yapılıyor acaba bende korkar oldum sezaryandan
Rabismomm4 Zeynebakman 2 defa bastırdilar ağrısı tarif edilemez 🥺 içinde pıhtı kan kalmasın diye yapıyoruz dediler
Zeynebakman Yaprakdokumusever 5 kere karına bastırılması gayet yeterli bi işlem. Size de 3 kere yapılmış. Neden 6.kez gereksiz yere bastırılmasına izin vereyim?
Zeynebakman Yaprakdokumusever Temizlenmemiş olsaydı bu doktıra belirtilirdi. Doktorum kendi bi kere bastırdı. Sorun yok denildi. Arkasından tekrar bastırıldı
Zeynebakman MineLule Şimdi yapıyorlar canım. Çok ağrılı bir işlem. Bazılarına kalsa 10 kere yapsalar bile sıkıntı yok. 🤷
Dyggfrkn Zeynebakman ilk dogumumda 1 kisi geldi bastırdı ben yarı baygindim hayal mayal hatırlıyorum acı hissetmedim ikincide nasıl olcak bilmiyorum