Ebruskahh [silindi] almak lazım yarın bir bakayım daha mantıklı. Sizin kaç haftalık bu arada bebişiniz
elisa123 Ebruskahh Bn çeyizimde almıştım yeni evliyim Annem buna ne gerek var demişti yer kaplar diye ama bnce gerekliymiş 🥰
Ebruskahh [silindi] maşallah iyi ilerlemişsiniz inşallah bundan sonra da bişey olmaz benim 24. Hafta suyunda hafif bir azalma olmuş bol su iç havuç suyu iç dedi
elisa123 inva suyu dedikleri için öyle içiyoruz aslında doktora sormak lazım Atomcularda var ama 5 TL küçük bir bardakta veriyor hergünde Atomcuya gidilmez 5 lira ben 2 kilo havuç aldım 🥰🥰
Ebruskahh elisa123 ahahha yani dogru diyosun doktor belki de sulandırılmış havuç suyundan bahsediyordur bilemedim 😊
inva elisa123 doğru diyorsunuz hem cocuk içinde lazım olacak en iyisi meyve sıkacağı almak hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusunuz😊
[silindi] Ebruskahh insaallah toparlar bol bol için erken haftalarda suyu arttirmak mümkün oluyor ilerleyince daha zor
Lulemom Ebruskahh eğer onla bunla olsaydı kimsenin suyu bitmezdi yada onu bunu yedin diye kilo alıyosa kimsenin bebeği az kilolu olmazdı dedi. Mantıklı geldi bana 😄
Ebruskahh Lulemom demek su da genetik yapıdan kaynaklanıyor da olabilir zaten Baska doktora da gitmeyi düşünüyorum artık