Ebruskahh Kızlar bugun doktora gittim suyun hafif azalmış bol su iç dedi bende geceden doktora gidene kadar su içmemiştim bilmiyorum etkiler mi. Zaten 2 bucuk kesin içiyorum
Serpilbb Ebruskahh benimde 20. Hafta gibi biraz azalmış demişlerdi havuç salatalık bol yedim bol su içtim bidahaki kontrolde suyu güzeldi
Zavira16 Ebruskahh direk su içilmesi pek etkilemiyo durumu, havuç tüketin her gün, yeşil yapraklı sebzeler, ev yapımı meyvesuyu tüketin bol bol
Pembepanterr Ebruskahh Haftada 2 kere havuç suyu sıkıp için birebir ve bol su için su çok önemli sınara düştü benimki erken doğum yapmak zorunda kaldım 33. Haftada ❤️
Lulemom Ebruskahh senin içtiğin suyla bebeğin suyunun alakası yok. Kan akışın hızlansın bebek çok beslensin diye su iç demiştir. Ne kadar beslenirse o kadar idrar yapar suyu fazla olur.
Ebruskahh elisa123 ben 8 adet havuçtan yarım su bardağı çıkardım ama katı meyve sıkacagım yok Manuel yaptım ondandır
elisa123 Ebruskahh Ondandır ozmn katı meyve sıkacağı güzel yakınlarına sor rica et bir süreliğine kulln
[silindi] Ebruskahh benim de suyum az havuc suyu iciyorum hergun artmadi ama azalmadi da idare ediyoruz simdilik
Ebruskahh [silindi] almak lazım yarın bir bakayım daha mantıklı. Sizin kaç haftalık bu arada bebişiniz