Tugbays ogretmenveanneyim-61 Uykusuzluk ve sıcak gerçekten hiç iyi olmuyor. Tansiyonumu da etkiliyor maalesef 😕
Ayseyyy Tugbays son 48 günümüz sağlıkla gelsin güzel kızımm herşey hazır nazır kızımızı bekliyoruz, ismimiz Yüsra olucak 🙏🏻💕 Sıcaklar cookkk bunaltıcıı hemen doğurasım geliyor bi yandan aynı bedende ikimiz çok güzeldi çok duygusal 😌😌
ogretmenveanneyim-61 Tugbays Son 46 gösteriyor. Sağlıkla gelsinler benim de eksiklerim var. İkinci hamilelik rahat oluyor diyorlardı inanmıyordum. İlkinde 28. haftada her şey hazırdı. Bu seferinde eksikler var önümüzdeki hafta halledeceğim inşallah. İlk oğlum Yusuf Kenan 7 yaşında İkinci oğlum geliyor Yavuz Kaan 😊
Nil__k Son 30🙂 heyecan biraz korkuya dönüşmüş durumda sanki her an gelecekmiş hissi olmaya başladı yalnız mıyım acaba bu konuda😐 ismimiz gediz ali👶🏼
[silindi] Tugbays 00.00 den sonra son 30 kalıyor 2. Gebeliğim heyecan ve korkularım arttı normal olucak inşaAllah ama çok korkuyorum düşünmekten strese girdim 13 buçuk aylık oğlum var bi kızım olucak adını Halime koyacağız herşeyi hazır çok şükür.