Tugbays Neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor hanımlaaar 😀 Bebişlerin isimlerine karar verdiniz mi ? Hepsi sağlıklıdır inşallah 🙏 Ben daha hiçbir şey alamadım gün boyu serinlemek için uğraşıyorum valla sadece 🥵
metehaninannesiii Tugbays Cinsiyet öğrenmeden önce ismi hazırdı kız veya erkek şeklinde cinsiyet öğrenir öğrenmez hemen koyduk her şeyimiz tamam çok şükür 💙
Mom8237 Tugbays 36 günüm kaldı ama kızım o kadar beklemiyecek gibi şu 2 haftayı da atlatalım diye dua ediyorum 😊 Ecrin ismi var aklımda kesin değil ama bakalım sağsalim kucağımıza alırız inşallah 🌼
Tugbays Esraali Ay ne güzel Laren ismi 🌸 Ben de terledikçe duşa giriyorum valla bazen ayaklarımı soğuk suya sokuyorum o da serinletiyor baya.
Tugbays Esraali Ay gördüğüm her kadına bunu söylüyorum ben de ,sakın yazın gebe kalma diyorum 😂özellikle de son aylarda hiiiç çekilmiyormuş yaaa
Asyaa02 Tugbays amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. 10-15 Eylül arası doğacak ama doktorum 2 hafta geriden geliyor diyor. Pazartesi randevum var inşallah ara kapanmıştır🙏🏻
Tugbays Asyaa02 2 haftaya kadar ileri Ya da geri normal diye okumuştum. Sağlıklı olsun Arya hanım inşallah
ogretmenveanneyim-61 Yazın hamileliğin son dönemini geçirmek çok zormuş. Bir de bu sıcaklar insanın tüm dengesini değiştiriyor. Uyku zaten yok 😔
Tugbays ogretmenveanneyim-61 Uykusuzluk ve sıcak gerçekten hiç iyi olmuyor. Tansiyonumu da etkiliyor maalesef 😕