Ela532 Melek__55 olmazmı aynılarını bende yaşıyorum bazen birden ağrı vuruyor geçiyor falan değişik bisey 🤭
Be1911 Herkese merhabaa 🤗Bende 9+3 üm. Çok zor geçiyo benim, bulantılar 5+6 da başladı şimdiye kadar da hiç bitmedi sürekli yatıyorum. Yemek yapmayalı 10 - 15 gün oldu sanırım. Ne zaman biter bu zor günler 😔
Ela532 Be1911 birazdaha dişini sık geçecek canım Allahin izniyle benimde ilk başlarda bulantilarim oldu simdi bulantilarim geçti ağrılarım başladı
Be1911 Ela532 bazen dayanacak gücüm kalmadı diye düşünüyorum ağlamaktan, afedersinz kusmaktan çok yoruldum. Sabrediyorum inşallah geçecek 😔
Be1911 Melek_yrc yaa ne güzel inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz 🥰benm kontrolum haftaya cuma, zaman hiç geçmiyo sanki. Bir kez gittim sadece 6+4 de
Kubrakayaa 9+4 deyim 7 inci haftadan itibaren yemek ve temizlik yapamıyorum midem bulanıyor bir tanede oğlum var asla durmuyor onunla ilgilenmekten zaman çok hızlı geçiyor
Be1911 Kubrakayaa ben de 9+3 deyim 3 haftadır sizin gibi yemek temizlik hiç bir şey yapamıyorum sürekli yatıyorum bulantılar çok fazla benimde. Ben tekken zorlanıyorum, ne güzel çocuğunuzla ilgileniyorsunuz bu durumda inşallah biran önce geçer bu durumlar Allah kolaylık versin size de 🌺🥰
Sedaaaa2 Ela532 merhabaaaa bende 9 haftamdayım at şükür benimde bulantılarım geçti gibi 6 hafta gibi bi başladı 2.5 hafta felaketti iki kere çıkardım ama çıkarmamak içinde cok mucadele ettim biliyorum evladım var ya bişey olursa ya diye valla şükürler olsun iki gündür daha iyiyim yemek yemeye başladım yavaştan ama öle iştahlı degilim daha ama gün gectıkce iyi oluyorum bugun ilk kez aşerdim cok degişik ama güzel bişey inşallah saglıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı 🥰🥰🥰